Κατάφερε η Βίκυ Χατζηβασιλείου να πλήξει την τηλεθέαση της Σιλά;

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου επέστρεψε και μαζί της και η prime time ζώνη του ALPHA. Πρεμιέρα για το Πάμε Πακέτο, τον Εφιάλτη στην Κουζίνα και την Αυτοψία του Αντώνη Σρόιτερ χθες το βράδυ και οι συσχετισμοί των δυνάμεων άλλαξαν… Σε μια βραδιά που είχε ποδόσφαιρο, τουρκικές σειρές και πρεμιέρες, οι μάχες στην τηλεοπτική αρένα ήταν πολλές και από αυτές προέκυψαν νικητές και ηττημένοι.

Από τις 20:00 έως τις 22:00 ο ΑΝΤ1 έκανε παιχνίδι με ΠΑΟ – Τότεναμ δυσκολεύοντας τα δελτία ειδήσεων και το prime time των υπολοίπων καναλιών. Οι τηλεθεατές επέλεξαν ποδόσφαιρο σε ποσοστό 25%.

Μετά τις 21:00 ξεκίνησε η πρώτη μάχη μεταξύ Βίκυς Χατζηβασιλείου και Σιλά. Ποιος νίκησε; Η όμορφη Τουρκάλα που συγκέντρωσε γύρω της το 25,4% του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού. Το Πάμε Πακέτο έκλεισε με γενικό μέσο όρο 22,2%, καθώς την πρώτη του ώρα δεν ξεπέρασε το 20%, ενώ την επόμενη σκαρφάλωσε μέχρι το 30%.

Η επανάληψη του Ευτυχισμένοι Μαζί σημείωσε ποσοστό 26,3%, ενώ αξιόλογες ήταν και οι επιδόσεις του Έκτορα Μποτρίνι, ο οποίος έγινε …εφιάλτης για το 22% των τηλεθεατών.

Με το δεξί και η πρεμιέρα του Αντώνη Σρόιτερ και της εκπομπής Αυτοψία, η οποία κινήθηκε καθ’ όλη τη διάρκειά της πάνω από το 22%.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Η Φωτεινή επιστρέφει στο «Πάμε Πακέτο» ένα χρόνο μετά και βρίσκει την βιολογική της μητέρα!

Η πρεμιέρα της Βίκυς Χατζηβασιλείου!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλάει για τα χρήματα που παίρνει, τις πλαστικές και το σεξ μετά τα 40…