Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλάει για τα χρήματα που παίρνει, τις πλαστικές και το σεξ μετά τα 40…

Πόσα χρήματα παίρνει η παρουσιάστρια του Πάμε Πακέτο και τι αποκαλύπτει για τον άντρα της και το σεξ;

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλάει στο περιοδικό “Ομικρον” της Κύπρου…

Υποθέτω πως τα χρήματα που παίρνεις από τον Aplha ξεπερνούν τις 3 χιλιάδες ευρώ, κάτι που σίγουρα δεν αποτελεί τον μισθό του μέσου Έλληνα σήμερα. Έτσι δεν είναι;

Πότε οι μισθοί στην τηλεόραση ήταν ο μισθός του μέσου Έλληνα; Αυτό δεν ίσχυε ποτέ. Κοίτα, γενικότερα, τα ταλέντα πληρώνονται περισσότερο από τις ουσιαστικές αξίες. Δηλαδή, εγώ έχω δύο πτυχία και ένα μεταπτυχιακό. Δεν πληρώνομαι όμως γι’ αυτά, για τα οποία προσπάθησα τόσο πολύ στη ζωή μου. Τα πτυχία μου ήταν με άριστα. Κοπίασα, έδωσα χρόνο απ’ τη ζωή μου, στερήθηκα, λόγω διαβάσματος δεν έβγαινα έξω, κουράστηκα, αλλά δεν πληρώθηκα ποτέ γι’ αυτά. Έτυχε να πληρωθώ γι αυτό το «επικοινωνιακό», όπως το ονομάζουν κάποιοι, ταλέντο που λένε πως διαθέτουμε όλοι οι άνθρωποι της τηλεόρασης. Κι αυτό ισχύει γι’ όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν σ’ αυτήν.

Κοιτώντας το πρόσωπό σου στον καθρέφτη, όταν δεις μία ρυτίδα δεν θα σκεφτείς ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις την πρώτη σου πλαστική επέμβαση;

Μα τι λες τώρα; Ούτε για 30 ρυτίδες δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία! Έχω ρυτίδες. Ε, και;

Πώς αλλάζει το sex σε μία γυναίκα, μετά την ηλικία των 40 στην οποία βρίσκεσαι εσύ σήμερα;

Μετά τα 40 ξέρεις περισσότερο πως λειτουργεί το σώμα σου, έχεις μεγαλύτερη αυτογνωσία, γνωρίζεις τι θέλεις και ξέρεις και πώς να το ζητήσεις.

Άρα είναι και καλύτερο;

Σίγουρα. Πιστεύω ότι για τις γυναίκες το sex είναι καλύτερο μετά τα 40 – σε αντίθεση με τους άντρες. Βέβαια, αν κρίνω από τον άντρα μου, δεν έχει καμία απολύτως αλλαγή (γελάει). Λένε, όμως, ότι αλλιώς λειτουργεί ο άντρας στα 30 του και αλλιώς στα 40 του. Είναι σχετικά αυτά.

Πηγή: oktv.gr

Διαβάστε ακόμα:

Επιστρέφει στο Πακέτο για να βρει τη μητέρα της – Συγκλονιστική η πρώτη εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου