Καινούργιου για Ηλιάκη: «Κάποιες καταστάσεις μάς οδήγησαν στο να μη μιλάμε»

«Θέλω να είναι καλά και η απόφασή της να κάνει κάτι καινούργιο τηλεοπτικά εύχομαι να της βγει σε καλό».

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις της Ναταλίας Αργυράκη και του Αστέρη Κασιμάτη από το περιοδικό ΟΚ!, για τη σχέση της με την Μαρία Ηλιάκη και την εκπομπή που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ.

Με τη Μαρία Ηλιάκη τι συμβαίνει; Εκείνη δήλωσε πως μιλάτε, ενώ εσύ είπες πως δεν μιλάτε πια.

Είμαι πολύ ειλικρινής άνθρωπος και ποτέ δεν έχω κάνει κάποια δήλωση για να κερδίσω τη συμπάθεια του κόσμου ή να φανώ καλή. Ότι έχω να πω το λέω έξω από τα δόντια. Η αλήθεια είναι ότι δεν μιλάμε πια. Μετά το τέλος του Δέστε τους δεν ξαναμιλήσαμε. Είναι και δική μου θέση και δική της. Αν ήθελα να μιλήσω στην παρούσα φάση με την μαρία, θα την είχα πάρει τηλέφωνο. Κάποιες καταστάσεις μάς οδήγησαν στο να μη μιλάμε. Δεν θα πω ποιος φταίει, γιατί είναι προσωπικό μας θέμα. Την εκτιμώ και την αγαπώ ως άνθρωπο. Θέλω να είναι καλά και η απόφασή της να κάνει κάτι καινούργιο τηλεοπτικά εύχομαι να της βγει σε καλό.

Και εκείνη δήλωσε πως σε αγαπάει, όπως εσύ. Επομένως γιατί απομακρυνθήκατε;

Είναι ένα θέμα που κάναμε τεράστιο. Μπορεί κάποια στιγμή στη ζωή να μας ενοχλήσουν κάποιες συμπεριφορές ανθρώπων και να χαθούμε. Όταν πληγώνομαι στη ζωή μου, «κλειδώνω». Και όσους με έχουν πληγώσει θέλω να τους κρατήσω λίγο πιο μακριά. Αυτό δεν σημαίνει ότι εύχομαι το κακό τους ή ότι δεν τους αγάπησα.

Είδες την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ;

Επειδή είμαστε σε πρόβες, την είδα αποσπασματικά σε site και blogs. Η Μαρία είναι πολύ ταλαντούχα παρουσιάστρια, απλά αυτό που είδα εγώ ήταν ένα Δέστε Τους. Το Δέστε Τους ήταν ο Νίκος, εγώ, η Μαρία και ο Γιώργος και δεν υπάρχει πια. Είδα το ίδιο πράγμα σε άλλο κανάλι, με άλλους ανθρώπους. Αυτό δεν θεωρώ ότι ήταν λάθος της Μαρίας, αλλά όσων τη συμβούλεψαν να το κάνει.

Διαβάστε ακόμα:

Λιάγκας για Καινούργιου: «Ζει σε ένα άλλο κόσμο»!

 Η εξομολόγηση της Μαρίας Ηλιάκη: «Δεν πέρασα εύκολο καλοκαίρι»