Ισορρόπησε το prime time ανάμεσα σε MEGA και ANT1;

Την προηγούμενη εβδομάδα τα πράγματα φάνηκαν δύσκολα για το κανάλι του Αμαρουσίου...

Οι σειρές- οι μόνες καινούριες σειρές- αυτές του MEGA, ήρθαν και έδειξαν την ανάγκη των τηλεθεατών για πλοκή…σε αντίθεση με την «διαπλοκή» που τον κατακεραυνώνει καιρό τώρα στον ψυχαγωγικό τομέα. Έτσι για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα έδωσαν όχι μόνο το προβάδισμα, αλλά και μία ξεκάθαρη νίκη στο «Πίσω στο Σπίτι» και το «Με λένε Βαγγέλη» που αναμετρήθηκαν με μπόλικες βουτιές και κούραση του «Wipe Out» και κραυγές φόβου του «Black Out». Ως κάτι καινούριο στο Prime Time όφειλαν μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους να δουν τις νέες σειρές.

Τι έγινε όμως αυτή την εβδομάδα, τώρα που λίγο πολύ όλοι είδαμε τα παιδιά να γυρίζουν πίσω στο σπίτι και το Βαγγέλη να προσπαθεί να διορθώσει το κάρμα του;

Και πάλι οι σειρές με την μυθοπλασία πέρασαν μπροστά, αν και τα τηλεπαιχνίδια αναθάρρησαν…. Θοδωρής Αθερίδης και Μαρία Καβογιάννη «στο τιμόνι» φαίνεται να κρατούν γερά συγκεντρώνοντας ποσοστό 44,8%, ενώ το «Με λένε Βαγγέλη» έχασε λίγη από την φόρα του καταφέρνοντας να συγκεντρώσει το 36,6% της τηλεθέασης. Το «Wipe Out» συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις απέναντι στον αντίπαλό του με 18,6% συνολικά, ενώ το «Black Out » συγκέντρωσε 24% της τηλεθέασης.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις ΕΔΩ.

Στο late prime time, η παρέα από τη Θεσσλονίκη «Ράδιο Αρβύλα» κυριάρχησε με 39%, ενώ σε παρόμοια ποσοστά κινήθηκε και το «ΟΛΑ 12» του Θέμου Αναστασιάδη, φτάνοντας το 35,6%, ανατρέποντας την νίκη του MEGA μέχρι και λίγο μετά τις 23:00.

Διαβάστε ακόμα:

Θρίαμβος για τα ελληνικά σίριαλ!

«Βαγγέλης» ή Black Out»; Τι επέλεξαν οι τηλεθεατές;