«Βαγγέλης» ή Black Out»; Τι επέλεξαν οι τηλεθεατές;

Δείτε τα ποσοστά τηλεθέασης.

Από την μία στο Mega είχαμε δύο απανωτές πρεμιέρες μυθοπλασίας το «Πίσω στι Σπίτι» και το «Με λένε Βαγγέλη». Ο ΑΝΤ1 από την άλλη έχει επιλέξεις για το prime time του δύο τηλεπαιχνίδια. To «Wipe Out» και το καινούριο «Black Out» το οποίο ξεκίνησε αρκετά καλά ως φρέσκια ιδέα και μάλιστα με άφθονο γέλιο… Ισχυρό όπλο! Τι επέλεξαν οι τηλεθεατές χτες το βράδυ όπου μάλιστα ο ΑΝΤ1 έπαιξε με ισχυρό χαρτί βάζοντας celebrities στο παιχνίδι;

Το «Πίσω στο Σπίτι» με τον Θοδωρή Αθερίδη και την Μαρία Καβογιάννη συνέχισε και ανέβασε ακόμα περισσότερο την ισχυρή ζώνη που έχει δημιουργήσει το κανάλι από το απόγευμα με τα «Μυστικά της Εδέμ». Συγκεκριμένα συγκέντρωσε το 42,7% της τηλεθέασης την ώρα που το «Wipe Out» έφτασε το 15,6%.

Τα υψηλά ποσοστά συνεχίστηκαν και την επόμενη ώρα, με το νέο σίριαλ με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο «Με λένε Βαγγέλη» να συγκεντρώνει το 46% της συνολικής τηλεθέασης και να ξεπερνά στο νεανικό κοινό 15 -44 ακόμα και το 54%! Την ίδια ώρα οι φωνές και τα ουρλιαχτά στο «Black Out» άγγιξαν το 21,3% των τηλεθεατών και το 28,9% του νεανικού κοινού 15-44.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις εδώ.


Διαβάστε ακόμα:

Ζεστάθηκαν οι τηλεθεατές από τον χορό στον πάγο;

Ποιοι …πάγωσαν από την πρεμιέρα του «Dancing On Ice»

Αποχώρησε ο Κωστέτσος – Δεν θέλησε να διαγωνιστεί δεύτερη φορά!

Το zappIT στα παρασκήνια του Dancing on Ice

Σκοτείνιασε στον πάγο!