Η τηλεθέαση του «Πρωινό» με την επιστροφή της Φαίης Σκορδά

Τι έδειξαν οι μετρήσεις για την πρώτη εκπομπή από την Κυλλήνη;

Το Πρωινό ταξίδεψε μέχρι την Κυλλήνη για την καθιερωμένη του πλέον «διαβολοβδομάδα» με αθλοπαιδιές στην πισίνα και καλοκαιρινή διάθεση. Η επιστροφή στον τόπο του …εγκλήματος συμπεριέλαβε και την επιστροφή εξ ουρανού της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή, μετά την απουσία της λόγω της γέννησης του δεύτερου παιδιού της. Η Φαίη προσγειώθηκε στην παραλία με παραμοτέρ και μετά από μια παρατεταμένη εισαγωγή δεν της πήρε παρά ελάχιστα δευτερόλεπτα να προσαρμοστεί στο κλίμα της ομάδας. 

Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε η πρώτη εκπομπή από την Κυλλήνη;

Με μέσο όρο 28% στο γενικό σύνολο, το Πρωινό παρέμεινε για μια ακόμα φορά στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης της Nielsen με την υψηλότερη τηλεθέαση να καταγράφεται μεταξύ 10:30 – 11:00 που έφτασε στο 36,4%. Παρόμοιες ήταν οι επιδόσεις και στο δυναμικό κοινό που είδε την εκπομπή του ΑΝΤ1 σε ποσοστό 28,6%.

Απέναντι, το Πρωινό mou συγκέντρωνε το 18,7% του τηλεοπτικού κοινού στο σύνολο και το 19,6% στο δυναμικό κοινό.

Για τις ενημερωτικές εκπομπές τα μηχανάκια μέτρησης έδειξαν: Magazino – 11,6%, Τώρα – 8,9%, Live U – 8,8%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι πρωινές εκπομπές παρουσιάζουν συνολικά μια μικρή πτώση στην τηλεθέαση το τελευταίο διάστημα, καθώς, έχουν παρουσιάσει σημαντική αύξηση τα μικρότερα κανάλια αλλά και η συνδρομητική τηλεόραση.

Γιώργος Σκρομπόλας

Διαβάστε ακόμα:

Η ιπτάμενη Φαίη Σκορδά επέστρεψε στο Πρωινό!