Η ιπτάμενη Φαίη Σκορδά επέστρεψε στο Πρωινό!

Δείτε την εντυπωσιακή είσοδο της παρουσιάστριας - Τα συγκινητικά λόγια που είπε στην έναρξη

Με μηχανοκίνητο παρά πέντε κατέβηκε από τον ουρανό η Φαίη Σκορδά στην παραλία της Κυλλήνης! Η παρουσιάστρια που έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της πριν από περίπου 40 μέρες, επέστρεψε σήμερα στο Πρωινό με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

Την Φαίη υποδέχτηκε ο Γιώργος Λιάγκας με μια μεγάλη ανθοδέσμη. 

«Καλημέρα σας! Πάντοτε έβλεπα ένα όνειρο -ήταν ο εφιάλτης μου αυτός- ότι πετούσα και δεν μπορούσα να κατέβω. Και με το που ανεβήκαμε λέω: «Αμάν! Deja vu»… Ήταν πολύ ωραία η αίσθηση. Νομίζω ότι πραγματοποίησα κάτι που πάντοτε είχα μες στο μυαλό μου και ήθελα να το κάνω.», σημείωσε η παρουσιάστρια.

Η Φαίη Σκορδά στη συνέχεια δήλωσε τα εξής: «Όπως καταλαβαίνετε όλες οι μανούλες, αυτές οι στιγμές είναι αφιέρωσης και αφοσίωσης και γι' αυτό τον λόγο δεν μπόρεσα να απαντήσω και να μπω μέσα στο site, αλλά από την Παρασκευή που είμαστε εδώ είδα τα λόγια αγάπης που μου γράψατε και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί δεν με πίεσε καθόλου. μακάρι όλες οι γυναίκες να είχαν την άνεση να είναι με τα παιδιά τους τον πρώτο καιρό χωρίς να σκέφτονται τίποτα. Μου επιτρέπετε να μιλήσω στις γυναίκες… Ίσως προσπαθείτε να κάνετε ένα παιδί, εύχομαι με όλη μου την ψυχή, με όλο μου το είναι να τα καταφέρετε… Από τη στιγμή που γέννησα τον Δημητράκη μας σκέφτομαι μόνο ένα πράγμα, πώς μπορούν αυτές οι μανούλες που γεννούν παιδιά που θέλουν μεγαλύτερη φροντίδα και έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Αυτές οι γυναίκες που πρέπει να είναι πρωί – βράδυ πάνω από ένα παιδί που ίσως να μην τα καταφέρει. Στο μυαλό μου είναι διαρκώς αυτές οι ηρωίδες. Σε σας θέλω να αφιερώσω τη σημερινή εκπομπή. 

//www.youtube.com/embed/Z9ULhltlsy0

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος αποχωρεί από το Πρωινό των Λιάγκα – Σκορδά;