Η Σίσσυ συγκρίνει τον Χρήστο Φερεντίνο με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Διαβάστε: "Ως παρουσιαστές, ο Γρηγόρης και ο Χρήστος δεν έχουν καμία σχέση"!

Η Σίσσυ Χρηστίδου στο «Down Town» για τους τηλεοπτικούς της παρτενέρ, τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και για τους …απέναντι.

Ξυπνάει για να δει τα νούμερα τηλεθέασης το πρωί;

«Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Βέβαια, τα κοιτάζω πιο πολύ από τον Χρήστο. Μάλιστα, μου έχει πει 'Δεν θέλω να μου λες για τα νούμερα, δεν θέλω να ξέρω. Αλλά, αν είναι καλά να μου τα λες»!

Χρήστος Φερεντίνος vs Γρηγόρης Αρναούτογλου

«Βρίσκω πάρα πολύ γλυκό το ότι ο Χρήστος δεν μπήκε στην εκπομπή με την λογική «ξέρω να το κάνω και αυτό», αλλά με τη λογική του «μπορώ να μάθω». Είναι σαφώς εξαιρετικός, έμπειρος και καταξιωμένος παρουσιαστής, οπότε σίγουρα μπορεί να το κάνει. Ο Γρηγόρης πέρα από τον κεντρικό του ρόλο, είναι και συγκεντρωτικός ως άνθρωπος. Γι' αυτό ακριβώς ήθελε να έχει λόγο σε όλα, από την παρουσίαση ως τη σκηνοθεσία. Η αλήθεια είναι ότι έχει τρομερό τηλεοπτικό ένστικτο, οπότε διακίως το έκανε. Ως παρουσιαστές όμως, ο Γρηγόρης και ο Χρήστος δεν έχουν καμία σχέση. Ο Χρήστος είναι ένας πολύ cool άνθρωπος και μετά από τόσα χρόνια αισθάνεται ότι δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν».

Για την Φαίη και τον Γιώργο

«Είδα την πρεμιέρα τους. Δεν άλλαξε τίποτα ιδιαίτερο στην εκπομπή τους και δικαίως, αφού ήταν μια συνταγή που τους έφερε πρώτους. Ήταν αναμενόμενο να μην αλλάξει. Πέρυσι, έβλεπα περισσότερο Ελένη. Παρακολουθούσα και τα παιδιά, αλλά θαυμάζω την πορεία της Ελένης».

Διαβάστε ακόμα:

Το …αποκαλυπτικό ατύχημα της Σίσσυς Χρηστίδου

Φερεντίνος στη Σίσσυ: «Ταιριάζεις με την πρασινάδα»!