Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλά για τη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram προκαλώντας αντιδράσεις

«Η αγάπη που έχω στα παιδιά είναι πολύ μεγάλη και νομίζω γνωστή στον κόσμο».

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτει στη Χριστίνα Ζάχου για το People πως μεγάλωσε σε ένα σπίτι όπου τα τόπια και οι ραπτικές μηχανές είχαν περίοπτη θέση, ενώ από μικρό κορίτσι θυμάται να ράβει ρούχα για τις αγαπημένες της κούκλες. Η επιθυμία να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας υπήρχε πάντα στη σκέψη της, αλλά μόνο μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της κατάφερε να κάνει το όνειρο πραγματικότητα. 

Πριν από λίγες εβδομάδες, έγινε η φωτογράφιση για τη νέα της κολεξιόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2015. «Το κλίμα ήταν πολύ χαρούμενο και παιχνιδιάρικο. Τα παιδιά μάς παρασύρουν στους δικούς τους ρυθμούς και ξεχνάμε ότι πρόκειται για δουλειά. Γελάσαμε πάρα πολύ και παίξαμε μαζί τους κι εμείς» αναφέρει.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης των παιδικών ρούχων, η Σίσσυ ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με ένα κοριτσάκι που πόζαρε με μαγιό και η συγκεκριμένη πόζα σχολιάστηκε αρνητικά. Πώς ένιωσε η ίδια με την έκταση που πήρε το συγκεκριμένο θέμα; «Αισθάνομαι ότι απάντησα σ’ αυτό αμέσως μετά. Η αγάπη που έχω στα παιδιά είναι πολύ μεγάλη και νομίζω γνωστή στον κόσμο» αναφέρει η σχεδιάστρια, η οποία λίγα λεπτά αργότερα ανέβασε μια φωτογραφία ζητώντας «Συγνώμη». Δεν θέλει να αναφερθεί περισσότερο σε αυτό.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί, αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.