Η prime time του Alpha συνέθλιψε Mega και ΑΝΤ1

Σάρωσε την τηλεθέαση της Πέμπτης...

Μπορεί «παραδοσιακά» να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την πρωτιά στην τηλεθέαση των βραδινών προγραμμάτων να μοιράζεται μεταξύ Mega και ΑΝΤ1, φέτος όμως, κάτι φαίνεται πως αλλάζει. Ο Alpha έχει μπει δυναμικά όσο ποτέ στην τηλεοπτική σεζόν και οι τηλεοπτικές του προτάσεις -πλην λίγων εξαιρέσεων- έχουν αποδώσει μέχρι στιγμής τα μέγιστα στον σταθμό.

Για παράδειγμα, τα βράδια της Πέμπτης παραδίνονται άνευ όρων στο κανάλι της Κάντζας. Η νέα εβδομαδιαία σειρά «Το σόι σου» και το all time classic «Πάμε πακέτο» αποτελούν …θανατηφόρο συνδυασμό για όσους βρίσκονται απέναντί τους. Χθες, το κωμικό σίριαλ του Alpha σημείωσε μέσο όρο στο σύνολο 29,6% αφήνοντας για τους «Συμμαθητές» του ΑΝΤ1 το 19,1% και για την «Μοντέρνα Οικογένεια» του Mega μόνο το 12,3%. Στη συνέχεια, η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου σκαρφάλωσε στο 35,4%, ενώ η «Δικαίωση» δεν ξεπέρασε το 15,3%.

Στο δυναμικό κοινό ο Alpha έμεινε και πάλι στην κορυφή. Οι μετρήσεις της Nielsen έδειξαν: Το σόι σου – 31,7%, Πάμε Πακέτο – 24,8%, Οι Συμμαθητές – 21,3%, Δικαίωση – 14,3%, Μοντέρνα Οικογένεια – 14,2%.

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης