Η εξομολόγηση της Μάγιας Τσόκλη στην Τατιάνα για τον καρκίνο!

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Μάγια Τσόκλη εξομολογείται στην Τατιάνα την περιπέτεια με την υγείας της όταν διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού.

 Η δημοσιογράφος περιγράφει όλα τα στάδια που πέρασε ενώ παράλληλα εργαζόταν για την ταξιδιωτική της εκπομπή. Το μήνυμα που θέλει να δώσει σε όλες τις γυναίκες είναι η πρόληψη! «Ο καρκίνος δεν θέλει φόβο, θέλει τόλμη», αναφέρει χαρακτηριστικά. Ο λόγος άλλωστε που μιλάει τόσο ανοιχτά για αυτό είναι γιατί πιστεύει ότι έτσι μπορεί να κινητοποιείσαι και άλλες γυναίκες να πάνε να κάνουν εξετάσεις!

Η Μάγια Τσόκλη εκμυστηρεύεται στην Τατιάνα πως αυτό που την άγχωνε πιο πολύ σε σχέση με την ασθένεια είναι ο θάνατος. Κάποιες γυναίκες φοβούνται το ότι θα πέσουν τα μαλλιά τους, άλλες την απώλεια των δικών τους ανθρώπων ενώ η δημοσιογράφος φοβόταν απλά για την ζωή της.

Εγχειρίστηκε, έκανε χημειοθεραπείες και περίπου ένα χρόνο και κάτι μετά μπορεί να λέει ότι είναι καλά…. Η ψυχολογία της βέβαια πλέον είναι εντελώς διαφορετική! Μετά το τέλος του μικρού περάσματός της από την πολιτική και την υιοθεσία του γιου της βλέπει τον κόσμο με άλλα μάτια. Ο γιος της της έχει εμπλουτίσει τη ζωή!

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της, με πρώτο σταθμό των ταξιδιών της στην Κέρκυρα, μίλησε για αυτή την περιπέτειά της,

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε ακόμα

Γ. Μποσταντζόγλου – Δ. Παπαδήμα στο Μίλα: Η σχέση τους, η συνεργασία στο θέατρο και η κόρη τους!

Ο Κώστας Τσάκωνας μίλησε για τo» θάνατο» του στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Ε. Ρουμελιώτη: Ξεσπά για πρώτη φορά στο Mίλα μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της!

Η αρραβωνιαστικιά του Παπαχρόνη στο Μίλα για τον έρωτα της για τον πρώην βαρυποινίτη.

21χρονη ζυγίζει 175 κιλά κι αποκαλύπτει στο Μίλα τον ρατσισμό που έχει δεχτεί

Η αναπηρία του Θανάση δεν εμπόδισε την σχέση του με την Ηλέκτρα! Τι λέει το ζευγάρι στο Μίλα