Γ. Μποσταντζόγλου – Δ. Παπαδήμα στο Μίλα: Η σχέση τους, η συνεργασία στο θέατρο και η κόρη τους!

Οι δύο ηθοποιοί εκμυστηρεύτηκαν στην Τατιάνα για τις παραξενιές τους και τα προβλήματα τους και διαφωνούν μέχρι και για τα χρόνια για τα οποία είναι μαζί

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η Δήμητρα Παπαδήμα είναι ένα ανατρεπτικό κι αντισυμβατικό ζευγάρι! Αποφάσισαν, ύστερα από προτροπή της 16χρονης κόρης τους, να παραμείνουν παντρεμένοι αλλά ζουν σε ξεχωριστά σπίτια. Έτσι, κατάφεραν να ξεπεράσουν την κρίση στο γάμο τους και να είναι μία ευτυχισμένη οικογένεια.

Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν! Το ζευγάρι βρέθηκε σήμερα στο πλατό του Μίλα, με αφορμή την νέα παράσταση την οποία συνεργάζονται, και μίλησαν για το θέατρο, την σχέση τους αλλά και την 16χρονη κόρη τους.

Οι δύο ηθοποιοί εκμυστηρεύτηκαν στην Τατιάνα για τις παραξενιές τους και τα προβλήματα τους και διαφωνούν μέχρι και για τα χρόνια για τα οποία είναι μαζί. Εξήγησαν πως το να μένουν χώρια είναι μια πολύ ωραία λύση για να μην μαλώνουν διαρκώς.

Η Δήμητρα υποστήριξε πως δεν θέλει αγκαλιές μες στο βράδυ και θέλει να κοιμάται και είναι πολύ καλά γιατί και οι δυο τους είναι πολύ μοναχικοί. Ακόμα, τόνισε πως όσα και να της έχει κάνει ο σύζυγος της, πάντα θα την ελκύει ερωτικά. Το ίδιο ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με εκείνον…

Το ζευγάρι μίλησε και για την κόρη τους Θαλασσινή και τις ανησυχίες και τις φοβίες που έχουν για το μέλλον της. Ο Γιάννης αποκάλυψε ακόμα ότι έχει έναν γιο ο οποίος μάλιστα σκέφτεται να φύγει στο εξωτερικό για δουλειά.

Τέλος, μίλησαν για την παράσταση «Μικρά συζυγικά εγκλήματα» στην οποία πρωταγωνιστούν και παρουσιάζεται φέτος το χειμώνα στο θέατρο Ήλιου. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που προσπαθεί να ανακαλύψει εκ νέου τη σχέση του καταλήγει σε έναν “πόλεμο” ολοκληρωτικής εξόντωσης. Μια μαύρη κωμωδία, στην οποία οι ερωτοτροπίες και οι χαριεντισμοί μεταλλάσσονται σε έναν πόλεμο ολοκληρωτικής εξόντωσης.

Δείτε όσα είπαν


Διαβάστε ακόμα

Ο Κώστας Τσάκωνας μίλησε για τo» θάνατο» του στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Ε. Ρουμελιώτη: Ξεσπά για πρώτη φορά στο Mίλα μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της!

Η αρραβωνιαστικιά του Παπαχρόνη στο Μίλα για τον έρωτα της για τον πρώην βαρυποινίτη.

21χρονη ζυγίζει 175 κιλά κι αποκαλύπτει στο Μίλα τον ρατσισμό που έχει δεχτεί

Η αναπηρία του Θανάση δεν εμπόδισε την σχέση του με την Ηλέκτρα! Τι λέει το ζευγάρι στο Μίλα

Ν. Σφακιανάκης: Η ανατρεπτική συνέντευξη στην Τατιάνα! Γιατί δεν θα πληρώσει το χαράτσι;