Η απάντηση της Παπαχαραλάμπους για την ομοιότητα της «Κλινικής περίπτωσης» με το «Καφέ της χαράς»

Διαβάστε όσα αποκάλυψε η Μαρία Παπαχαράλαμπους για την συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο

Πως είναι η συνεργασία με τον Γιάννη Μπέζο;

Είναι πολύ καλός ηθοποιός που μπορεί να κάνει τα πάντα. Και ως συνεργάτης είναι υπέροχος. Εδώ και χρόνια έχει δώσει ένα «στίγμα» του.

Ο ίδιος το έχει ονομάσει «μανιέρα» στην τηλεόραση;

Το να έχεις » μανιέρα» και να καταφέρεις να την κάνεις ταυτότητα, να την αγαπάει ο κόσμος, δεν είναι απλό πράγμα. Φαντάζομαι πως υπάρχει και «μανιέρα» που δεν «βγαίνει». Ο Γιάννης, λοιπόν, δεν έχει καμία σχέση με το δεύτερο.

Παρόλο που το σίριαλ σημειώνει επιτυχία, είχαμε και αρνητικά σχόλια. Ειπώθηκε πως στην περιφέρεια οι άνθρωποι δεν συμπεριφέρονται έτσι όπως το παρουσιάζετε;

Μα, γιατί έχουμε την εικόνα πως στην περιφέρεια οι άνθρωποι πρέπει να έχουν απαραίτητα ένα κάρο, ένα γάιδαρο και οι γυναίκες να φοράνε μαντήλι στο κεφάλι; Μπορεί να είναι και έτσι, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μπορεί να είναι και έτσι, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Στην Καρδαμύλη, όπου γίνονται τα γυρίσματα , οι άνθρωποι είναι όπως όλοι μας. Άλλα πιο όμορφοι, άλλοι πιο καλοντυμένοι, άλλοι πιο παραδοσιακοί. Έχουμε ωστόσο, πάντα την αίσθηση ότι το χωρίο πρέπει να τονίζεται στην τηλεόραση. Στην περίπτωση μας πρόκειται  για ένα παραθαλάσσιο χωριό και όχι για ένα ακριτικό ορεινό, όπου τα πράγματα  θα μπορούσαν να είναι κάπως διαφορετικά.

Γράφτηκε ότι το location του σίριαλ θυμίζει «Καφέ της Χαράς». 

Ο καθένας έχει δικαίωμα να πει ό,τι θέλει. Αν είναι έτσι όμως, όλα τα σίριαλ που τα τελευταία χρόνια διαδραματίζονται σε διαμερίσματα και έχουν να κάνουν με τις σχέσεις οικογενειών και φίλων της διπλανής πόρτας, μοιάζουν μεταξύ του; Δεν νομίζω.

Γιατί, ένω παραπονιόμασταν για την έλλειψη μυθοπλασίας, τώρα που έχουμε λίγα ελληνικά σίριαλ, πάλι ψάχνουμε τα αρνητικά;

Γιατί έτσι είναι ο Έλληνας. Όχι για τα σίριαλ, για όλα. Δεν κοιτάμε να βελτιωθούμε, αλλά να χειροτερέψει ο διπλανός μας. Είναι και ο λόγος που δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από την κατάσταση μας. Εύκολα θα βρούμε το κακό. Αυτό είναι το στενάχωρο.

Πηγή: HELLO από τον Άρη Καβατζίκη

Διαβάστε ακόμη:

Μπέζος: » Το μόνο κοινό που έχει η «Κλινική περίπτωση» με το «Καφέ» είναι ότι και τα δύο γυρίστηκαν στην επαρχία

Χατζησοφιά: Η ομοιότητα της «Κλινικής Περίπτωσης» με το «Καφέ της Χαράς» που την ενόχλησε

Ποιος από το «Καφέ της Χαράς» πιστεύει ότι η «Κλινική Περίπτωση» είναι αντιγραφή της σειράς του ΑΝΤ1;