Μπέζος: » Το μόνο κοινό που έχει η «Κλινική περίπτωση» με το «Καφέ» είναι ότι και τα δύο γυρίστηκαν στην επαρχία

Διαβάστε όσα είπε ο Γιάννης Μπέζος για το FAB5, τον Τρύφωνα Σαμαρά!

 Έγινε πρωτοσέλιδο ότι αυτή είναι η τελευταία τηλεοπτική δουλειά σου. Ισχύει;

Ποτέ δεν δήλωσα κάτι τέτοιο! Είπα ότι μετά την «Κλινική περίπτωση», θα κάνω πια δουλειές πιο μικρές, χωρίς να' χω όλη την ευθύνη τους- γιατί έως τώρα δεν έπαιζα μόνο, είχα γενική επιμέλεια σε όλα. Έπειτα από 20χρόνια που κάνω τηλεόραση, θέλω να το μετριάσω αυτό. Χρωστάω πολλά στην τηλεόραση για να γυρίσω την πλάτη μου-δεν…φτύνω εκεί που τρώω, ούτε και σνομπάρω το μέσον το οποίο μου προσφέρει χρόναι τώρα καλά λεφτά κι όχι μόνο.

Κάνετε, λένε, αντιγραφή του «Καφέ της Χαράς» επειδή η δική σας ιστορία εκτυλίσσεται στην επαρχία- άσε που ο δικός τους φούρνους είναι ο φούρνος που παίζει και στη σειρά σας…

Η σειρά μας βασίζεται στη σειρά του BBC «Doctor Martin» και σε μια ισπανική βερσιόν της. Λες αυτές να αντέγραψαν το «Καφέ της Χαράς»; Το ότι η σειρά εκτυλίσσεται σε μια επαρχιακή πόλη, είναι το μόνο κοινό που έχει με το » Καφέ»…Αλλά δεν θα μπω σε διαδικασίες τέτοιες, δεν με αφορούσαν πότε και με αφορούν τώρα. Εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να αρέσει η σειρά. Από τα νούμερα και τα σχόλια φαίνεται ότι αρέσει πολύ. Με όλο αυτό που συμβαίνει γύρω μας θα ασχοληθούμε με τον αν ο φούρνος μας είναι ο ίδιος με αυτόν στο «Καφέ της Χαράς»; Γκρεμίζονται όλα, μαζί και φούρνοι και θα σταθούμε στο φούρνο ένος σίριαλ.

Αν ήσουν κριτής σε ένα talent show θα έτσουζαν, υποθέτω, οι βαθμολογίες σου. Θα άντεχες ποτέ αυτόν τον ρόλο;

Αν το talent show είχα να κάνει με το αντικείμενο μου και δεν γινόταν για να γίνουν φίρμες οι κριτές- όπως γίνεται συνήθως- αλλά για να βοηθήσουν νέες δυνάμεις, ναι , θα το έκανα. Αλλά κανείς δεν ασχολείται με τους συμμετέχοντας- εκτός κι αν κάνουν σκάνδαλα και..ροζ ιστορίες! Απλώς ασχολούνται με τα ποια ατάκα έριξε ο ένας κριτήςστον άλλον.

Το «φαινόμενο» Τρύφωνα Σαμαρά πώς το σχολιάζεις;

Έχει πλάκα κι είναι αστείος, αλλά αυτή η υπέρεκθεση τον έχει κάνει γραφικό-για να μην πω μαϊντανό. Έχω την αίσθηση  ότι δεν είναι βλάκας- άρα πρέπει να προσέξει και να μη λέει παντού «ναι» γιατί αυτό του γυρίζει σίγουρα μπούμετανγκ.

Δεν φοβάσαι μη χτυπήσει η πόρτα σου και σε…παραλάβουν οι FAB5; 

Δεν είναι της αισθητικής μου κα του γούστου μου τέτοιες εκπομπές. Η τηλεόραση έχει πέσει σε «λούμπα» και αντί να προσφέρει «καλό φαγητό», προσφέρει, φτηνό!

Συνάδελφοι σου είπαν ότι θα έπαιζαν σε τούρκικη σειρά!

Εγώ δεν θα έπαιζα γιατί δεν ξέρω τούρκικα.! Πλακά κάνω. Δεν μου αρέσουν ηοι αφορισμοί τύπου «στην πυρά ρίξτε τις τούρκικες σειρές» Τις βρίσκω παραχημένες- με παραπέμπουν στην Ελλάδα του '60- αλλά οι περισσότερες είναι καλαίσθητες και πολύ καλύτερες από φρικτές ελληνικές σειρές που έχουμε δει κατά καιρούς στα κανάλια μας! Ο κόσμος έχει ανάγκη να ξεφύγει από τον πανικό που βιώνει πλεόν καθημερινά και το κάνει μέσω της μυθοπλασίας. ¨οταν οι ελληνικές σειρές μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού φυσικά και θα δει και τις τούρκικες! Τι να δει; Τις αρλούμπες πολιτικών ανδρείκελων σε talk shows, η τις ειδήσεις που αν τις δει ένας ξένος θα τρομάξει τόσο που θα φύγει τρέχοντας;

Πηγή: TV ΕΘΝΟΣ από τον Βασίλη Μπουζιώτη

Διαβάστε ακόμη:

Ο Αντ1 έκοψε τον Μπέζο

Γιατί κόβονται «Πίσω στο σπίτι» και «Κλινική περίπτωση»;

Ποιος από το «Καφέ της Χαράς» πιστεύει ότι η «Κλινική Περίπτωση» είναι αντιγραφή της σειράς του ΑΝΤ1;