Η απάντηση της NOVA στον Παναθηναϊκό: «Τεράστια παραφωνία η επιστολή σας»!

Δημητρής Γιαννακόπουλος προς NOVA: "Δεν θα ανεχθούμε ποτέ ξανά παιχνιδάκια"!

Πόλεμος ανακοινώσεων φαίνεται πώς έχει ξεκινήσει μεταξύ της συνδρομητικής τηλεόρασης και της διοίκησης του Παναθηναϊκού με αφορμή την περιγραφή της αναμέτρησης της ομάδας με τη Φενέρ στην Τουρκία.

Αρχικά, με επιστολή της προς τη διοίκηση της NOVA, η διοίκηση του Παναθηναϊκού είχε χαρακτηρίσει ανθελληνική και αντιπαναθηναϊκή τη μετάδοση:

«Με την παρούσα επιστολή σάς ενημερώνουμε ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα επιτρέψει ποτέ ξανά στο μέλλον τέτοια ανθελληνική και αντιπαναθηναϊκή μετάδοση όπως η χθεσινοβραδυνή με την τουρκική Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Εάν δεν επιληφθείτε του θέματος, θα επιληφθούμε εμείς.

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ…

ΚΑΕ Παναθηναϊκός»

Η απάντηση της NOVA:

«Αγαπητοί κύριοι,

με έκπληξη λάβαμε γνώση του περιεχομένου της επιστολής που μας απευθύνατε, γιατί, εκτός των άλλων αποτελεί τεράστια παραφωνία στην επί 8ετία λαμπρή συνεργασία της NOVA με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και όλες ανεξαρτήτως τις ομάδες που συμμετέχουν στην Euroleague Basketball.

Με βάση λοιπόν, αυτό το εποικοδομητικό παρελθόν, αλλά και τον σχολιασμό του αγώνα Φενερμπαχτσέ-ΠΑΟ, τόσο κατά τη ζωντανή μετάδοσή του, όσο και κατά τη διάρκεια της εκπομπής Super Euroleague, ειλικρινά αδυνατούμε να κατανοήσουμε τους λόγους που σας υποχρέωσαν σε αυτή την εντυπωσιακή, πράγματι, αλλαγή συμπεριφοράς. Πολύ περισσότερο μάλιστα, αφού στην επιστολή σας αρκείσθε σε γενικεύσεις που δεν επιτρέπουν να γίνει αντιληπτό τι ακριβώς σας ενόχλησε ώστε να τύχει της απαραίτητης αξιολόγησης.

Όσο για τα τελεσίγραφα και τις απειλές που διατυπώνεται δεν θα τις λάβουμε ούτε καν υπ’ όψει μας βέβαιοι ότι τελικά δεν σας αντιπροσωπεύουν. Πράγμα που ελπίζουμε να επιβεβαιωθεί στο προσεχές μέλλον, ώστε η μεταξύ μας συνεργασία να συνεχιστεί ομαλά και αδιατάραχτη».

Η απάντηση στη NOVA ήρθε από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΚΑΕ, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο:

«Αγαπητοί φίλοι της NOVA,

Αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε γραπτώς στην εκτός θέματος επιστολή σας, προκειμένου να μην σας μείνει καμία απορία και προς αποκατάσταση της αλήθειας.

1. Προφανώς και διακατέχεσθε από σύνδρομο καταδίωξης, μιας και οι απειλές και τα τελεσίγραφα αποτελούν αποκυήματα φαντασίας. Και φυσικά, αυτό το σύνδρομο υποδηλώνει και το αίσθημα ενοχής που σας διακατέχει για την ανθελληνική και αντιπαναθηναϊκή στάση σας, την οποία και καταδίκασε σύσσωμο το φίλαθλο μπασκετικό κοινό.

2. Με την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό δεν θα ανεχθούμε ποτέ ξανά παιχνιδάκια και αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό από την «ελληνοφιλή» διοίκηση της «ελληνικής» NOVA!

3. Και μια φιλική συμβουλή, παίρνοντας το θάρρος από την 8ετή αγαστή συνεργασία μας. Μέσα στον κυκεώνα της κρίσης, λίγες είναι οι οικογένειες που επενδύουν σημαντικά ποσά στον ελληνικό αθλητισμό. Στο δε μπάσκετ μόλις δύο! Μία εξ αυτών είναι η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Καλά θα κάνετε λοιπόν να στηρίξετε πραγματικά αυτή την προσπάθεια των ολίγων που απέμειναν εάν σας ενδιαφέρει να μείνει ζωντανή η ελληνική καλαθοσφαίριση, πέραν του κέρδους που εύλογα στοχεύετε, όπως άλλωστε κάθε επιχείρηση.

Επειδή όμως ο Παναθηναϊκός δεν είναι επιχείρηση, αλλά ιδέα για την οποία φίλαθλοι, παίκτες, προπονητές και Γιαννακόπουλοι έχουν χύσει δάκρυα και αίμα, κάνοντας περήφανους όλους τους Έλληνες με τα κατορθώματά τους, σας δηλώνουμε ευθαρσώς ότι θα την υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο, έναντι σε όποιον επιχειρήσει να την ειρωνευτεί ή να τη λοιδορήσει στο μέλλον!».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Δημήτρης Γιαννακόπουλος»

Διαβάστε ακόμα:

Παρέμβαση στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για το Europa League έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος