Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο “Art Week”!

Την Κυριακή του Πάσχα στις 16:45 στην ΕΡΤ1

Το «Art Week» επιλέγει και καταγράφει τις πιο σημαντικές πολιτιστικές δράσεις στην Ελλάδα σήμερα.
Η εκπομπή παρακολουθεί ό,τι συμβαίνει στο θέατρο, στη λογοτεχνία και την ποίηση, στη μουσική, στα εικαστικά, στο χορό και τον κινηματογράφο.
Η Λένα Αρώνη συναντά δημιουργικούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες και συζητεί μαζί τους για τον προσωπικό τους τρόπο δημιουργίας και έκφρασης.
Μουσικοί, συγγραφείς, σκηνοθέτες, εικαστικοί, άνθρωποι που έχουν χαράξει τα δικά τους μονοπάτια στη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία, μιλούν για την πιο πρόσφατη δουλειά τους.
Δραστήριοι καλλιτέχνες, οι οποίοι με επιμονή και αφοσίωση αναδεικνύουν το δημιουργικό ρυθμό της ελληνικής Τέχνης σήμερα, εμπλουτίζοντας με το έργο τους τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Ημ. μετάδοσης: Κυριακή του Πάσχα 1η Μαΐου 2016, στις 16:45

«Άλκηστις Πρωτοψάλτη – Χάρις Αλεξίου, Γιώργος Νανούρης –
Δήμητρα Γαλάνη»

Η μοναδική Άλκηστις Πρωτοψάλτη μιλάει στη Λένα Αρώνη για τις επιλεγμένες φετινές της εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και τις επερχόμενες αντίστοιχες στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, με το πρόγραμμα «Παιχνίδι με το χρόνο».
Στη συνέχεια, η Λένα Αρώνη συναντά τη Χ. Αλεξίου και το σκηνοθέτη Γιώργο Νανούρη. Η σπουδαία ερμηνεύτρια μιλάει για το «Χειρόγραφο», την παράσταση που στηρίζεται σε δικά της κείμενα και τραγούδια, ενώ ο Γιώργος Νανούρης μιλάει για τη σκηνοθεσία της παράστασης.
Τέλος, η Δήμητρα Γαλάνη μιλάει στη Λένα Αρώνη για τη φετινή της συνεργασία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τη Γιώτα Νέγκα.