Happy Traveller: Η νέα εκπομπή του Ευτύχη Μπλέτσα

Το «HAPPY TRAVELLER» με τον Ευτύχη Μπλέτσα ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΙ από το Σάββατο 4 Ιουλίου και κάθε Σάββατο στις 14.00.

Ο Ευτύχης ξεκινάει το πιο τρελό καλοκαιρινό Selfie Tour. Κάθε επεισόδιο και ένας καλοκαιρινός προορισμός στην Ελλάδα. Ξεκινώντας από την βάση του τη Θεσσαλονίκη, αφού την εξερευνήσει και την παρουσιάσει στην πρεμιέρα, θα συνεχίσει με εξορμήσεις σε Μύκονο, Ίο, Σαντορίνη, Χαλκιδική, Ζάκυνθο, Ικαρία, Σάμο, Χανιά, Καλαμάτα κα.

Οι περιπέτειες του ΕΥΤΥΧΗΣμένου ταξιδευτή θα κάνουν τους τηλεθεατές να νιώσουν πως είναι εκεί μαζί του. Χάρη στην ιδιαίτερη σκηνοθεσία και την αμεσότητα του Ευτύχη Μπλέτσα οι τηλεθεατές θα έρθουν πιο κοντά με τον ίδιο και θα μπορέσουν να βιώσουν εντονότερα την κάθε ταξιδιωτική εμπειρία! Νησιά, κρουαζιέρες, extreme sports, αεροπλάνα, πλοία και φαγητό θα πλημμυρίσουν την οθόνη του ΣΚΑΙ!

Σε κάθε επεισόδιο ο Ευτύχης κάνει και τρώει όλα όσα μπορεί και αξίζει να κάνει και να φάει κάποιος ταξιδιώτης σε κάθε προορισμό. Σε ότι έχει να κάνει με το φαγητό, παρουσιάζονται από παραδοσιακές ταβέρνες και ψητοπωλεία, μέχρι κυριλέ εστιατόρια, street food και τρόφιμα προς άμεση κατανάλωση όπως ροφήματα και σνακ. Υπάρχουν πάντα προτάσεις για περίεργες γεύσεις καθώς και πιο υγιεινές επιλογές.

Η εκπομπή έχει μοντέρνα σκηνοθεσία με Selfie αισθητική, τη νέα μόδα που κάνει θραύση στη Vlog-όσφαιρα! Ο τηλεθεατής νιώθει ότι πηγαίνει ταξίδι μαζί με τον Ευτύχη ο οποίος ανακαλύπτει τις ομορφιές και τις γεύσεις κάθε τόπου. Θα υπάρχει διαδραστικότητα μέσα από διαγωνισμούς σε Social Media.

Φρέσκια, ιδιαίτερη, γεμάτη θετική ενέργεια και άρωμα Ελλάδας η καινούρια ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα.

Πρώτος προορισμός: Θεσσαλονίκη