Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 και παντρεύτηκαν με άκρα μυστικότητα!

Διαβάστε περισσότερα!

Να, λοιπόν, που τα γυρισμάτα είναι ο κατάλληλος χώρος για ερωτικές γνωριμίες… Μέτα το γάμο του Ονούρ και της Σεχραζάτ από το » Χίλιες και μια νύχτές», όρκους αιώνιας πίστης αντάλλαξε και η τηλεοπτική Αsi, Τούμπα Μπουγιουκουστούν με τον συμπρωταγωνιστή της, Ονούρ Σαϊλάκ.

H πρωταγωνίστρια της καθημερινής τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, «Αsi», γνωρίστηκε με τον Ονούρ Σαϊλακ , ο οποίος υποδύεται τον Ζίγια, τον σύζυγος της αδελφής της Γκόντζα, στο πλατό της σειράς το 2007. Η αρχή για ένα μεγάλο έρωτα που το 2011 οδήγησε σε γάμο.

Κρατώντας τον γάμος τους μυστικό από όλους τους συναδέλφους, οι δύο ηθοποιοί ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο προξενίου του Παρισιού. Το Παρίσι αποτελεί και για τους δύο αγαπημένο προορισμό και έκει επέλεξαν να περάσουν  και τον  μήνα του μέλιτος.

Πολλοί απόρησαν με τον ξαφνικό τους γάμο, μερικούς μήνες αργότερα όσο και αν προσπάθησαν να το κρατήσουν μυστικό η κοιλίτσα της ηθοποιού φούσκωσε. Στις αρχές Μαρτίου η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με την γέννηση δύο πανέμορφων παιδιών, του Τορπάκ και της Μάγια. Τα δύο μωράκια είναι ο λόγος που η Τούμπα αποφάσισε να απέχει λίγο από τις τηλεοπτικές σειρές.

Πηγη: Εspresso

Διαβάστε ακόμη:

Οι κρυφές διακοπές της SILA – Που πήγε η διάσημη ηθοποιός

ΚΑΙ το μεσημέρι η τηλεόραση μιλάει τούρκικα…

Γνωστός πρωταγωνιστής της TV : «Τα τουρκικά σήριαλ είναι αίσχος. Οι κουτσομπολίστιες εκπομπές είναι αισχρές πραγματικά…»

Ράντου: «Δεν μας φταίνε τα τούρκικα σίριαλ, αλλά το δικό μας χάλι»

Παπαδοπούλου: Τα τούρκικα είναι πολλές φορές πιο ωραία από τα δικά μας

Χρ. Παπακαλιάτης: «Βαριέμαι πάρα πολύ τα τούρκικα…»

Κόκλας: Τα τούρκικα σαν παραγωγές… ούτε στον ύπνο μας!

Γιάννης Μπέζος: «Φοβόμαστε τους Τούρκους γιατί τους μοιάζουμε»!

Οι κρυφές διακοπές της SILA – Που πήγε η διάσημη ηθοποιός;

Τα νεύρα της Νικολέττας Καρρά για τα τουρκικά σίριαλ

Τούρκος πρωταγωνιστής θέλει να παίξει σε ελληνική σειρά