ΚΑΙ το μεσημέρι η τηλεόραση μιλάει τούρκικα…

Ο Έλληνας τηλεθεατής φέτος το καλοκαίρι δεν έχει και πολλές...επιλογές αν θέλει να δει τηλεόραση το μεσημέρι. Αν ένα μικρό παιδί κάνει ζάπινγκ, στο 50% των περιπτώσεων θα ακούσει κάτι τούρκικο!

Εκτός από τον καταιγισμό των τούρκικων σειρών, η έλλειψη ζωντανών προγραμμάτων, φέρνει φέτος ένα νέο φαινόμενο. Να βλέπουμε αυτές τις σειρές και σε επανάληψη! Λες και δεν τις χορτάσαμε την πρώτη φορά! Στο πρόγραμμα του MEGA, για παράδειγμα, είναι χαρακτηριστικό:

Από τις 12:00 ως τις 13:00 βλέπουμε σε επανάληψη τη «SILA», ενώ αμέσως μετά (13:00-14:00), τον «Μοιραίο έρωτα»! Φυσικά, το βράδυ βλέπουμε τα καινούργια επεισόδια!

Την ίδια ώρα ο ΑΝΤ1, φέρνει στις οθόνες μας το «STARFISH»! Από τις 12:00 ως τις 12:50!

Αν, κάποιον, εκείνη την ώρα,  δεν τον καλύπτει ούτε το MEGA, ούτε και ο ΑΝΤ1, μπορεί να γυρίσει στον ALPHA και να δει το «Μενεξέ»!

Και μάλιστα σε ένα…πολύ γεμάτο επεισόδιο, διάρκειας 1 ώρας και 45 λεπτών!

Αν δεν μάθατε καλά τούρκικα ακόμα, στο ζάπινγκ, μπορείτε να φρεσκάρετε τα αργεντίνικά σας. Φροντίζει για αυτό, το STAR με τη «Floricienta» εις διπλούν!

Ξενόγλωσσο είναι το πρόγραμμά του καναλιού από το μεσημέρι ως αργά το απόγευμα, αφού καλύπτεται μόνο με ξένες σειρές με ένα διαλειμματάκι ενός τετάρτου, εξαιτίας του δελτίου ειδήσεων στη νοηματική…

Από τις 14:00 που τελειώνει το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων ως τις 19:45 που ξεκινάει το βραδυνό, το STAR προβάλλει πέντε διαφορετικές σειρές! Και μετά το δελτίο ειδήσεων, άλλες τρεις! Τουλάχιστον, δεν είδαμε τούρκικο ακόμα από το συγκεκριμένο κανάλι για να…τεταρτώσει το «κακό».

Πάντως, πολύς κόσμος στα social media δηλώνει αγανακτισμένος από την τουρκοποίηση της ελληνικής τηλεόρασης και με αναρτήσεις στο facebook και το twitter εκφράζει την αντίθεσή του με τις επιλογές των καναλιών…

Το παρήγορο είναι, ότι ο περισσότερος κόσμος, πλέον, λόγω ζέστης και άδειας, αποφεύγει να δει τηλεόραση!

Διαβάστε ακόμα:

Οι κρυφές διακοπές της SILA – Που πήγε η διάσημη ηθοποιός;

Τα νεύρα της Νικολέττας Καρρά για τα τουρκικά σίριαλ

Τούρκος πρωταγωνιστής θέλει να παίξει σε ελληνική σειρά