Γιώτα Μιχαλοπούλου: Οι λόγοι που την οδήγησαν να φύγει από τον ΑΝΤ1

Διαβάστε όσα αποκάλυψε η Γιώτα Μιχαλοπούλου για το "διαζύγιο της" με τον ΑΝΤ1

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σταμάτησε η συνεργασία με τον ΑΝΤ1;

Ήταν κοινή απόφαση. Σε ό,τι αφορά το δικό μου κομμάτι, αυτό είχε να κάνει και με την επιθυμία μου να δοκιμάσω επαγγελαμτικά και άλλα βήματα, ακόμη και γεωγραφικά.

Επομένως, ισχύουν όλα όσα γράφτηκαν τελευταία, ότι δηλαδή μετακομίζετε μόνιμα πλέον στο Λος Άντζελες;

Ναι, ισχύει ότι σε λίγες μέρες θα πάω στο Λος Άντζελες. Όμως δεν ξέρω αν θα είναι μόνιμο, γιατί αποφεύγω να λέω «για πάντα» στη ζωή μου. 'Αλλωστε, ποτέ δεν έκανα τίποτε μόνιμο…

Τι ακριβώς θα κάνετε εκεί;

Σε πρώτη φάση διακοπές! Αμέσως μετά θα ασχοληθώ με κάποια επαγγελματικά βήματα, τα οποία όμως δεν έχουν καμία σχέση με την τηλεόραση. Εδώ θα ήθελα  πω ότι διάβασα πάρα πολλές ανακρίβειες σε blog τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το τι ακριβώς θα κάνω και που θα πάω.

Τι σας ενόχλησε περισσότερο;

Το ότι μπορεί κάποιος να πάρει την τρίχα και να την κάνει τριχία. Συνέδεσαν το  επίθετο μου με την Αμερική και μετά με τον ΑΝΤ1 και «βγάλαμε την είδηση». Καμία σχέση. Απλά γράφτηκαν ανακρίβειες που θα μπορούσαν οι συνάδελφοι να της είχαν αποφύγει. Άλλωστε, ο πρώτος κανόνας του ρεπορτάζ και της δημοσιογραφίας είναι να πάρεις τον άλλον ένα τηλέφωνο, να διασταυρώσεις την είδηση και μετά να την δημοσιεύεσεις κάτι. Όχι, πριν όταν δεν είναι ακόμη σίγουρο. Αλλά συμβαίνουν και αυτά.

Οι σχέσεις σας με τον ΑΝΤ1 πως είναι;

Άψογες! Πολύ καλές. Πότε δεν υπήρξε κάποιο θέμα. Από τον ΑΝΤ1 έφυγα καλά, ποτέ δεν έγινε κάτι άσχημο…

Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα, με τι εχέγγυα αφήνετε μια σίγουρη δουλειά, όπως εκείνη στον ΑΝΤ1, για μια άλλη, διαφορετική και μάλιστα σε άλλη χώρα;

Αυτή ήταν μια επιθυμία που είχα εδώ και πολλά χρόνια. Ήθελα να δοκιμαστώ στο εξωτερικό, να δουλέψω εκεί και γενικότερα να ζήσς διαφορετικά  απ΄ό,τι στην Ελλάδα. Για κάποιους λόγους που είχαν να κάνουν με την επαγγελματική σταθερότητα που μου παρείχε ο ΑΝΤ1, με προσωπικούς, αλλά και με οικογενειακούς, αυτό δεν ήταν δυνατό μέχρι σήμερα. Κάποια στιγμή, λοιπόν, οι συγκυρίες ήταν κατάλληλες για να κάνω αυτό το βήμα-κυρίως λόγω κρίσης και της αβεβαιότητας που επικρατεί. Έχω φίλους που είναι άνεργοι, απλήρωτοι και ζουν μέσα στην κατάθλιψη. Όλα αυτά τα ζούμε καθημερινά.

Πηγή: PEOPLE
Αλέξανδρος Πρίφτης

Διαβάστε ακόμη:

Γιώτα Μιχαλοπούλου: Τίτλοι τέλους από το δελτίο του ΑΝΤ1

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 'Ολες οι λεπτομέρειες της νέας καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1!

Τι έγινε όταν η Ελεονώρα τραγούδησε Σάκη;