Γιώργος Παπαδάκης: «Απορώ πώς θα κάνει εκπομπή σήμερα ο Λιάγκας» – Μαρία Αναστασοπούλου: «Ο Λιάγκας;»

Γιώργος Παπαδάκης

Το δίδυμο του ΑΝΤ1 σχολίασε την παρουσία των διάσημων προσώπων στον τελικό του Conference League.

Τα δικά τους σχόλια για την ιστορική νίκη του Ολυμπιακού έναντι της Φιορεντίνα στον χθεσινοβραδινό τελικό του Conference League έκαναν ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου. Το δίδυμο του «Καλημέρα Ελλάδα» αναφέρθηκε στους διάσημους που παραβρέθηκαν στην OPAP Arena, μεταξύ των οποίων ήταν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν βλέπω όμως στην εφημερίδα Αυγή να λέει τίποτα για τον Ολυμπιακό, αν και ο Κασσελάκης πήγε. Πήγε, ήταν στο γήπεδο. Είχε υπουργούς, βουλευτές, σελεμπριτάδες», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης κατά την ανάγνωση των πρωτοσέλιδων το πρωί της Πέμπτης (30/5).

«Η πρόεδρος της Δημοκρατίας πήγε; Γιατί είχε δεχθεί πρόσκληση», ρώτησε η Μαρία Αναστασοπούλου, για να λάβει την απάντηση από τον συνεργάτη της πως η Κατερίνα Σακελλαροπούλου δεν παραβρέθηκε στη διοργάνωση αλλά αρκέστηκε στο να στείλει σχετικό μήνυμα.

«Εγώ απορώ πώς θα κάνει εκπομπή ο Λιάγκας σήμερα», σχολίασε ο Γιώργος Παπαδάκης. «Ο Λιάγκας; Πήγε ο Γιώργος με τα παιδιά του, σωστά», τόνισε η Μαρία Αναστασοπούλου.