Γιώργος Λιάγκας: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και οι στιγμές που δάκρυσε!

Με ποιον πέρασε την επόμενη μέρα του γάμου...Πως αντέδρασε ο σερβιτόρος όταν τον είδε;

 Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Γιώργο Λιάγκα ετοίμασε το περιοδικό People. Ο γνωστός παρουσιαστής πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια που  συνδέθηκαν μκαι με το διαζύγιο των γονιών το…Το μεγάλο του όνειρο να γίνει αεροπόρος τον έκανε πολλά απογεύματα να περνά ατελείωτες ώρες στο πολεμικό μουσείο. Πως γνωρίστηκε με την Φαίη και τι έγινε την  πρώτη… μέρα του γάμου τους.

Γεννήθηκε στον Κολωνό, στο κέντρο της Αθήνας, με ρίζες από τη Λάρισα. Οι γονείς του πήραν διαζύγιο όταν εκείνος ήταν 7 ετών. Δεν έκρυψε ποτέ ότι οι καβγάδες της εποχής εκείνης τον σημάδεψαν και τον έκαναν να υποσχεθεί στον εαυτό του, τα ατέλειωτα βράδια που έμενε στο δωμάτιό του, ότι η δική του οικογένεια θα είναι δεμένη και θα ακούγονται μόνο γέλια χαράς μέσα στο σπίτι. Το πρώτο διάστημα μετά τον χωρισμό των γονιών του έμεινε με τη μητέρα του, μετά ακολούθησε τον πατέρα του.

Ο παρουσιαστής ήθελε να γίνει πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας. Αμέτρητα απογεύματα το σκαγε και επισκεπτόταν το Πολεμικό Μουσείο. Εκεί θαύμαζε τα αεροπλάνα και ονειρευόταν τον εαυτό του με στολή αεροπόρου σε αερομαχίες με νικητή μόνο εκείνον»

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε μέσα από την εκπομπή με αφορμή το συγκεκριμένο αφιέρωμα για την συνέντευξη με τον Κοσκωτά, » Με είχαν στείλει για δικαστικό συντάκτη, όλα τα ρεπορτάζ είναι κλίκες. Η κλίκα τότε του δικαστικού μαζευόταν σε μια αίθουσα στην Ευελπίδων, είχα πάει και εγώ και μου είχαν πει σήκω φύγε. Την επόμενη μέρα στήνομαι στις γυναικείες φυλακές στον Κορυδαλλό έξω από μια πόρτα. Δεν ήξερα αν είναι η σωστή. Από κει πέρασαν τον Κοσκωτά, ήμουν μόνος μου και μου έδωσε μισή ώρα συνέντευξη. Γύρισα πίσω και είπα πως έχω συνέντευξη από τον Κοσκωτά δεν με πίστεψαν μέχρι που το είδαν. Έπαιξε κεντρικό στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1″

Δείτε το βίντεο

Σταμάτης Μαλέλης και το πρώτο του συμβόλαιο!

Είναι η περίοδος που διευθυντής του Alpha είναι ο Σταμάτης Μαλέλης. Αναζητά ένα καλό lead-in για το δελτίο ειδήσεων που ξεκινά στις 20.00. Ο Γιώργος προσπαθεί να τον δει για να του ζητήσει δουλειά. Του έχουν κλείσει συνολικά πέντε ραντεβού. Και τις πέντε φορές περιμένει στο κυλικείο για πέντε τουλάχιστον ώρες! Κάθε φορά η γραμματέας επικοινωνεί μαζί του και του λέει ότι «κάτι έτυχε στον κ. Μαλέλη και δεν θα μπορέσει να σας δει». Εκείνος συνεχίζει να κλείνει ραντεβού, συνεχίζει να κάθεται πέντε ώρες στο κυλικείο. Έχει μιλήσει σχεδόν με όλους τους εργαζόμενους στον Alpha, εκτός από τον Μαλέλη. Έχει πλέον απογοητευτεί, όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα. «Ο κύριος Μαλέλης θα σας δει στις 12.00 το μεσημέρι».

Αν και είναι σίγουρος ότι θα πιει για μια ακόμα φορά καφέ στο κυλικείο, φτάνει στον Alpha. Εκείνη η ημέρα τού επιφυλάσσει μια έκπληξη. «Στις 7.00 το απόγευμα έχεις εκπομπή» του λέει ο Μαλέλης. Ο Γιώργος παγώνει. «Μα είναι 12.00 το μεσημέρι…» ψελλίζει. «Σου δίνω μία ώρα εκπομπή κι εσύ λες δικαιολογίες… Αν πας καλά, θα σου κάνω συμβόλαιο. Πήγαινε…». Ήταν τα τελευταία λόγια του.

Εκείνη την εποχή η Άννα Δρούζα κάνει μεσημεριανή εκπομπή στον Alpha και τη συγκεκριμένη μέρα έχει καλεσμένο τον Στηβ Κακέτση. Ο Γιώργος περιμένει έξω από το στούντιο της Άννας Δρούζα: «Κύριε Κακέτση, είμαι ο Γιώργος Λιάγκας, δεν έχω καλεσμένο για την πρώτη μου εκπομπή. Μπορείτε να με βοηθήσετε και να έρθετε εσείς;» Τον πείθει και ο Στηβ Κακέτσης, large όπως πάντα, λέει το μεγάλο «ναι», αφού λίγο τον λυπάται, λίγο τον κάνει κέφι. Στον αέρα βγαίνει σε τηλεφωνική σύνδεση η Άντζελα Δημητρίου! Η εκπομπή κάνει 38% και ο Γιώργος Λιάγκας υπογράφει το πρώτο του συμβόλαιο.

Ο γάμος, η πρώτη νύχτα γάμου, ο μικρός Γιαννάκης και τα δάκρυα του παρουσιαστή!

Έκλαιγε πριν φτάσει στην εκκλησία και δάκρυσε όταν  είδε την Φαίη  να βγαίνει νύφη από το αυτοκίνητο. Την επόμενη μέρα η Φαίη ξύπνησε για να πάει στη δουλειά της. Ο Γιώργος έμεινε  μόνος του στη γαμήλια σουίτα του ξενοδοχείο. Όταν ο σερβιτόρος με το πλούσιο πρωινό έφτασε στην γαμήλια σουίτα των νεόνυμφων, τον περίμενε μια έκπληξη που θα θυμάται για χρόνια. Πάνω στο υπέρδιπλο κρεβάτι είδε το γαμπρό μαζί με τον καλύτερό φίλο της νύφης, Σάββα Τζεβελέκη, με τα μαγιό τους να βλέπουν…Πολύ Μπλα Μπλά.

Ο Γιαννάκης άλλαξε όχι μόνο την καθημερινότητα αλλά και τη στάση του απέναντι στην ζωή.  Το κέντρο όλο του κόσμου έγινε ο Γιάννης και για μια ακόμα φορά έδειξε μία διαφορετική του πλευρά του εαυτού του, που έχει επιλέξει να την κρατά καλά κρυμμένη από ανθρώπους που προτιμούν να τον  κρίνουν επιδερμικά, σαν να πρόκειται για ένα απλό νούμερο της AGB. Για τουλάχιστον