Γιώργος Λιάγκας: Πως πήρα συνέντευξη από τον Κοσκωτά…

Πόσες φορές έχει κλάψει ο παρουσιαστής;

 Στο Πρωινό είδαμε σήμερα αποσπάσματα από το αφιέρωμα που έκανε το περιοδικό PEOPLE στον Γιώργο Λιάγκα! Ο γνωστός παρουσιαστής έχει να δώσει πολλά χρόνια συνέντευξη!

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε μέσα από την εκπομπή με αφορμή το συγκεκριμένο αφιέρωμα για την συνέντευξη με τον Κοσκωτά, » Με είχαν στείλει για δικαστικό συντάκτη, όλα τα ρεπορτάζ είναι κλίκες. Η κλίκα τότε του δικαστικού μαζευόταν σε μια αίθουσα στην Ευελπίδων, είχα πάει και εγώ και μου είχαν πει σήκω φύγε. Την επόμενη μέρα στήνομαι στις γυναικείες φυλακές στον Κορυδαλλό έξω από μια πόρτα. Δεν ήξερα αν είναι η σωστή. Από κει πέρασαν τον Κοσκωτά, ήμουν μόνος μου και μου έδωσε μισή ώρα συνέντευξη. Γύρισα πίσω και είπα πως έχω συνέντευξη από τον Κοσκωτά δεν με πίστεψαν μέχρι που το είδαν. Έπαιξε κεντρικό στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1″

Ποιες είναι οι δουλειές που έκανε ως φοιτητής για να εξασφαλίζει την οικονομική του ανεξαρτησία; Τι είπε για την  επεισοδιακή γνωριμία του με τη Φαίη και για την εντελώς ασυνήθιστη πρώτη… μέρα του γάμου τους. 

Δείτε όσα είπε…