Φεύγει από το STAR και πάει με τη Μελέτη στο Ε;

Αποχώρησε από το STAR, αρνούμενη να συνεχίσει να παρουσιάζει τη μεσημεριανή εκπομπή.

Έτσι την επόμενη σεζόν η Ελεονώρα Μελέτη θα παρουσιάσει εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του Ε. Ωστόσο όπως φαίνεται δεν είναι η μόνη που αποχωρεί από το κανάλι της Κηφισιάς.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, τα στελέχη του Ε έκαναν πρόταση και στον αρχισυντάκτη της Ελεονώρας, τον Θέμη Μάλλη και όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει κι αυτός από το STAR για να συνεργαστεί με το Ε. Η πρόταση συνεργασίας με τον Μάλλη δεν είναι μόνο για την εβδομαδιαία εκπομπή με την Ελεονώρα Μελέτη, αλλά για να αναλάβει και διοικητική θέση στο Ε, κάτι που όπως φαίνεται έπεισε το δημοσιογράφο να αποχωρήσει από το κανάλι της Κηφισιάς μετά από 12 χρόνια σε αυτό.
 

Μπορεί να μην έχουν πέσει οι υπογραφές με το Ε, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι ο Μάλλης θα πάει σε αυτό, αφού η πρόταση που είχε από το STAR για την επόμενη σεζόν δεν του άρεσε και μάλιστα πριν από λίγες μέρες ξεναγήθηκε και στα γραφεία του Ε, κάτι που αποδεικνύει ότι μάλλον έχει πάρει την απόφαση να ακολουθήσει την Ελεονώρα Μελέτη στην καινούργια τηλεοπτική στέγη.
 
Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Οριστικό: Η Ελεονώρα Μελέτη στο «Εψιλον» με ανθρωποκεντρική εκπομπή!