Φερεντίνος, Τσιμτσιλή και Σπυροπούλου κράτησαν ψηλά την τηλεθέαση του Alpha

«Happy Day» και «Σπίτι μου σπιτάκι μου» ήρθαν σε... κόντρα χθες το βράδυ.

Οι δυο πρωινές παρέες του καναλιού πέρασαν για λίγο στην βραδινή ζώνη με τον Χρήστο Φερεντίνο να διευθύνει την «κόντρα» τους. Από τη μία με αρχηγό την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» με τους Αντώνη Λουδάρο, Παύλο Σταματόπουλο, Νίκο Αναδιώτη και Όλγα Τσαουσέλου και απέναντι τους το «Happy Day στον Alpha» με αρχηγό την Σταματίνα Τσιμτσιλή και μαζί της οι Ελένη Τσολάκη, Δημήτρης Παπανώτας, Κώστας Φραγκολιάς και Γιώργος Κρικοριάν. Όλοι τους δώσαν με μεγαλύτερη ή λιγότερη τύχη τις δικές τους δημοφιλέστερες απαντήσεις στις ερωτήσεις του «Άκου τι είπαν βραδιάτικα» και κράτησαν τους τηλεθεατές στο κανάλι του Alpha.

Αναλυτικότερα το «Άκου τι είπαν» κράτησε υψηλά τα ποσοστά που του παρέδωσε το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και συγκέντρωσε στο σύνολο 25,7% και 26,2% στο κοινό 15 – 44 χάνοντας μόνο στα σημεία από τους «Συμμαθητές» που για ένα ημίωρο στο διάστημα 21:45-22:14 κράτησαν τα πρωτεία. Το «One Mark Show» έφερε στο MEGA ποσοστά 11,8% και 13,9%.

Το κοινό παρέμεινε στον Alpha δείχνοντας την εμπιστοσύνη του και στην Αγγελική Νικολούλη που ακολούθησε με ποσοστά 30,1% στο σύνολο και 26,6% στο δυναμικό κοινό.

Λία Παππά

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων