Έξω φρενών ο Γιώργος Παπαδάκης: «Έχω γίνει σάκος του μποξ»!

Δείτε τι έγινε στο Πρωινό ΑΝΤ1

Έξαλλος έγινε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης λίγο πριν το τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα. Το χρονόμετρο που υπάρχει στο πλατό και δείχνει το διαθέσιμο χρόνο που έχουν μέχρι το break είχε μηδενίσει, η συζήτηση ωστόσο μεταξύ των πολιτικών συνεχιζόταν. Τότε ήταν που ο δημοσιογράφος σηκώθηκε όρθιος και με έντονο ύφος και χειρονομίες έστειλε το μήνυμά του σε όλους όσοι τον κατηγορούν -ειδικά μετά την επίθεση Κασιδιάρη σε Κανέλλη και Δούρου…

«Επειδή έχω κατηγορηθεί, θα πρέπει να σας πω το εξής… Έχω γίνει σάκος του μποξ τώρα τελευταία και θέλω την προστασία τη δική σας. Καταρχήν, δεν πέφτουν από εδώ οι διαφημίσεις. Γι' αυτούς που ξέρουν από τηλεόραση, το LMS, το μηχάνημα που είναι φορτωμένο με τις διαφημίσεις, βρίσκεται 17 χιλιόμετρα μακριά! Δεν είμαι Superman, κάνω έτσι… βάλε διαφημίσεις ή κάνε έτσι γιατί μιλάει ο Λαφαζάνης ή κάνε έτσι γιατί μιλάει ο Κασιδιάρης. Ελάτε να δείτε πρώτα λοιπόν, πως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση εδώ και μετά ψάχνετε για σάκο του μποξ! Εγώ δεν προσφέρομαι»!

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Γιώργος Παπαδάκης:

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Παπαδάκης: «Θα κάνω μήνυση και αγωγή στον Κωνσταντίνο Ζούλα»!

Απίστευτο περιστατικό βίας στην εκπομπή του Παπαδάκη! Ο Κασιδιάρης γρονθοκόπησε την Κανέλλη και πέταξε νερό στην Δούρου!

Το ξέσπασμα του Χρήστου Φερεντίνου για το ξύλο στην Λιάνα Κανέλλη από τον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Το ξέσπασμα της Λιάνας Κανέλλη για τον ΑΝΤ1!

Η Ρένα Δούρου ξεσπάει κατά των δημοσιογράφων με αφορμή την επίθεση Κασιδιάρη

Η ανακοίνωση του ΕΣΡ μετά την επίθεση Κασιδιάρη: «Δεν δικαιολογείται αποκλεισμός από την συζήτηση οιουδήποτε κόμματος»!