Γιώργος Παπαδάκης: «Θα κάνω μήνυση και αγωγή στον Κωνσταντίνο Ζούλα»!

"Κύριε Ζούλα όταν με κοντά παντελονάκια είχε έρθει στον ΑΝΤ1 κοκκίνιζες όταν με κοίταζες! Τώρα πρέπει να κοκκινίζεις με αυτά που γράφεις"!

Αρκετά εκνευρισμένος από τα γραπτά σχόλια του Κωνσταντίνου Ζούλα στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ο Γιώργος Παπαδάκης είπε από τον αέρα της εκπομπής του ότι θα κάνει μήνυση και αγωγή στον δημοσιογράφο.

Σε μια δεύτερη ανάγνωση των όσων προέκυψαν στο πλατό του “Πρωινού Ant1” το άρθρο του Κωνσταντίνου Ζούλα με τίτλο “Άσε να τσακωθούμε λίγο, μήπως και ανέβουν τα νούμερα…”, μιλάει για “σκυλοκαβγά” στα τηλεοπτικά παράθυρα προς χάριν της τηλεθέασης.

Το κείμενο του Κωνσταντίνου Ζούλα

“Κύριε Γιώργο, έχω πολύ καλά νέα. Δέχθηκαν όχι μόνον η Δούρου, αλλά και η Κανέλλη να είναι αύριο μαζί με τον Κασιδιάρη. Σκέφτομαι να τους βάλουμε δίπλα δίπλα για να τους έχουμε κοινό πλάνο”, αφήνοντας αιχμές προς τον Γιώργο Παπαδάκη πως η συγκεκριμένη σύσταση του πάνελ τον έκανε να ενθουσιαστεί, πιστεύοντας πως θα του φέρει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Συνεχίζοντας μιλά για τις ευθύνες των δημοσιογράφων για την κατάντια της χώρας: “Ε, λοιπόν, ναι, η ευθύνη ημών των δημοσιογράφων για την κατάντια της χώρας. Και κυρίως όσων επί χρόνια διοργανώνουμε και εν τέλει νομιμοποιούμε αυτό που τάχα ονομάζεται στην Ελλάδα πολιτικό τοκ σόου, ενώ πρόκειται για μια συνειδητή προσπάθεια να μεταφέρουμε το “σκυλοκαβγά” ενός καφενείου χάριν της τηλεθέασης… όσο μεγαλύτερη χάβρα, τόσος τζερτζελές, τόσο μεγαλύτερη τηλεθέαση”.

Μιλώντας συγκεκριμένα για το χθεσινό περιστατικό και την ευθύνη του κ. Παπαδάκη αναφέρει: “Προφανώς δεν ισχυρίζομαι ότι πρόθεση του κ. Παπαδάκη ήταν να μετατρέψει τη χθεσινή εκπομπή του σε ρινγκ για να αναμεταδοθεί στα πέρατα του κόσμου. Αλλά αν είναι ειλικρινής ο μακροβιότερος τηλεοπτικός δημοσιογράφος της χώρας, οφείλει σήμερα κιόλας να παραδεχτεί δημοσίως το αυτονόητο: ότι καλώντας χθες στο ίδιο πάνελ την κ. Κανέλλη, την κ. Δούρου και τον Κασιδιάρη, το τελευταίο που τον ενδιέφερε ήταν να γίνει ένας νηφάλιος διάλογος για να διαφωτιστούν οι τηλεθεατές του μια βδομάδα πριν τις εκλογές”.

Η απάντηση του Γιώργου Παπαδάκη

«Κύριε Ζούλα, όποια στιγμή θέλετε μπορείτε να έρθετε στην εκπομπή, δεν είναι ανάγκη να βρεθούμε μόνο στα δικαστήρια, γιατί θα κάνω για πρώτη φορά κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου, μήνυση και αγωγή. Το αποφασίσαμε όλη η εκπομπή, γιατί καταφερόσαστε εναντίον συναδέλφων μας και λέτε ότι ο σχεδιασμός της εκπομπής από τους συναδέλφους μου έγινε για την τηλεθέαση. Αυτό μειώνει την επαγγελματική αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη τουλάχιστον δέκα εργαζομένων σε αυτή την εκπομπή που εργάζονται 21 χρόνια».

Ο Γιώργος Παπαδάκης, με πιο σκληρά λόγια, πρόσθεσε: «Κωνσταντίνε Ζούλα όταν με κοντά παντελονάκια είχες έρθει στον ΑΝΤ1 κοκκίνιζες όταν με κοίταζες! Τώρα πρέπει να κοκκινίζεις με αυτά που γράφεις. Πάντως, παρ' όλα αυτά, εμείς σε καλούμε να μιλήσεις κι εδώ στην εκπομπή. Είναι κατάπτυστο το δημοσίευμα»!

Δείτε τι είπε ο Γιώργος Παπαδάκης για τον Κωνσταντίνο Ζούλα:

Διαβάστε ακόμα:

Απίστευτο περιστατικό βίας στην εκπομπή του Παπαδάκη! Ο Κασιδιάρης γρονθοκόπησε την Κανέλλη και πέταξε νερό στην Δούρου!

Το ξέσπασμα του Χρήστου Φερεντίνου για το ξύλο στην Λιάνα Κανέλλη από τον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Το ξέσπασμα της Λιάνας Κανέλλη για τον ΑΝΤ1!

Η Ρένα Δούρου ξεσπάει κατά των δημοσιογράφων με αφορμή την επίθεση Κασιδιάρη

Η ανακοίνωση του ΕΣΡ μετά την επίθεση Κασιδιάρη: «Δεν δικαιολογείται αποκλεισμός από την συζήτηση οιουδήποτε κόμματος»!