Έξαλλη η Τσαπανίδου με τον Γεωργιάδη για τη λίστα που δημοσιοποίησε ο Βαξεβάνης

Πόπη Τσαπανίδου: "Έχω δει κι εγώ το όνομά μου στα μανταλάκια αδίκως"! - Τι είπε για τον Γιώργο Τράγκα; - Δείτε το βίντεο!

Σε έντονη λογομαχία μεταξύ της Πόπης Τσαπανίδου και του Άδωνι Γεωργιάδη εξελίχθηκε η συζήτηση για την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ που δημοσιοποιήθηκε στο περιοδικό του Κώστα Βαξεβάνη, HotDoc και προκάλεσε την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του εισαγγελέα. Στη λίστα περιλαμβάνεται και το όνομα του Γιώργου Τράγκα, για τον οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι είναι «δημαγωγός λαϊκιστής που παίζει με την εθνική μας καταστροφή».

Η προσωπική αναφορά του βουλευτή της ΝΔ στον Γιώργο Τράγκα προκάλεσε την αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου, η οποία τόνισε ότι το θέμα αυτό είναι «η παγίδα του αιώνα». «Στο παρελθόν έχω δει κι εγώ το όνομά μου στα μανταλάκια αδίκως. Είναι εύκολο να εκθέτουμε ανθρώπους και αυτή τη στιγμή με τις λίστες που δημοσιοποιείτε στρέφετε τον έναν εναντίον του άλλου», τόνισε λίγο αργότερα.

Δείτε το βίντεο:

http://www.youtube.com/embed/UoK52TF-qbU  

Διαβάστε ακόμα:

Απίστευτος καβγάς Γεωργιάδη – Μπουτάρη! Οργισμένη αντίδραση Κουντουρά κατά Καμπουράκη!

Ραντεβού έξω από τα δικαστήρια για τον Βαξεβάνη δίνει η ΕΣΗΕΑ

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με το μήνυμα του Κώστα Βαξεβάνη, που ανέβασε από το μέρος που κρύβεται, την ώρα που αναζητείται από την Αστυνομία!

Άφησαν ελεύθερο τον Κώστα Βαξεβάνη – ΗΧΗΤΙΚΟ: Τι είπε την ώρα της σύλληψής του – ΦΩΤΟ