Απίστευτος καβγάς Γεωργιάδη – Μπουτάρη! Οργισμένη αντίδραση Κουντουρά κατά Καμπουράκη!

Μπουτάρης σε Γεωργιάδη: "Είσαι λαϊκιστής του κερατά"! - Καμπουράκης σε Κουντουρά: "Άλλη φορά να επιλέγετε άλλες εκπομπές"!

Παράλληλοι καβγάδες ξέσπασαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Γιάννης Μπουτάρης αναφερόμενος στην αναπαράσταση για τα 100 χρόνια απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, είπε: «Το καρακιτσαριό, το χουντικό δεν θα το κάνει δεκτό ο Δήμος Θεσσαλονίκης! Μόνο επί χούντας το έκαναν»!

Αυτό προκάλεσε τις έντονες διαφωνίες του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος αποκάλεσε το δήμαρχο «άσχετο». Άμεση και σκληρή ήταν η απάντηση του Γιάννη Μπουτάρη: «Θα σταματήσεις να μιλάς; Συμμαζέψτε λίγο τον κ. Γεωργιάδη. Δεν θα την κάνω τη Θεσσαλονίκη Disneyland! Ο λαϊκισμός σας είναι γνωστός. Δεν ντρέπεσαι καθόλου; Απορώ πως σε ψηφίζουνε»…

'Στις επόμενες εκλογές θα τους πω να σας παίρνουν τηλέφωνο!», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, για να εισπράξει το σχόλιο: «Ή βλάκας είσαι ή κάνεις τον βλάκα… Είσαι λαϊκιστής του κερατά»!

Για να λήξει την ένταση ο Δημήτρης Καμπουράκης ζήτησε διαφημίσεις λέγοντας: «Διάλειμμα, ευχαριστούμε τους υπόλοιπους». Αυτή του η φράση προκάλεσε την οργή της Έλενας Κουντουρά, η οποία διαμαρτυρήθηκε, επειδή δεν πρόλαβε να μιλήσει για δεύτερη φορά. Τι απάντησε ο παρουσιαστής; …»Παρακαλώ άλλη φορά να επιλέγετε άλλους να σας δίνουν περισσότερο χρόνο»!

Δείτε το βίντεο:

http://www.youtube.com/embed/gea3M1XwjVg

Διαβάστε ακόμα:

Έξαλλος ο Παπαδάκης με τα όσα είπε ο υπουργός Εργασίας στην εκπομπή των Καμπουράκη – Οικονομέα

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε μια φράση του Δημήτρη Καμπουράκη για τα ζώα

Ο Καμπουράκης έφυγε από την εκπομπή

Καμπουράκης και Οικονομέας βγήκαν με το ίδιο πουκάμισο!

Ο Δημήτρης Καμπουράκης αποκάλυψε το μυστικό της δίαιτάς του!

Γιατί ήθελε να πλακώσει στο ξύλο παπαράτσι ο Γιώργος Οικονομέας

Η ρετσινιά που κόλλησε ο Καμπουράκης στον Οικονομέα

Τα καιρικά …απρόοπτα στην πρεμιέρα των Καμπουράκη – Οικονομέα