Έρχεται το George night με τον Γιώργο Παπαδάκη!

Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή του δημοσιογράφου που αρχίζει σε μερικές εβδομάδες.

Μέσα στον Φεβρουάριο αναμένεται να γίνει η πρεμιέρα της βραδινής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και καιρό το κανάλι του Αμαρουσίου σχεδίαζε αυτή την εκπομπή, που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο βράδυ στη ζώνη του prime time. Ανάμεσα στους τίτλους που έχουν πέσει στο τραπέζι, σύμφωνα με την Espresso, επικρατέστερος είναι ο «George night».

Στην εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Παπαδάκης, θα φιλοξενούνται πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και άλλοι επιφανείς καλεσμένοι οι οποίοι έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη. Στο πλατό η συζήτηση που θα έχουν με τον παρουσιαστή θα αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού τους μέσα από μια σειρά ερωτήσεων που θα είναι και προσωπικές.

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευακιρία να βλέπουν τους φιλοξενούμενους να ξεδιπλώνουν κομμάτια της ζωής τους, αλλά και το πώς θα αντιδρούν στις αντίστοιχες εκπλήξεις που θα τους επιφυλάσσει ο παρουσιαστής.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Tα νευρικά γέλια του Γιώργου Παπαδάκη για το Πήδημα!

Χιόνια στο πλατό του Γιώργου Παπαδάκη!

Άγρια επίθεση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκου Μαριά στον Γιώργο Παπαδάκη!

Ατύχημα στον αέρα του Πρωινό Αντ1 – Τι συνέβη στον Γιώργο Παπαδάκη;

Έξω φρενών ο Γιώργος Παπαδάκης: «Έχω γίνει σάκος του μποξ»!

Παπαδάκης: «Ξεφτίλες είστε κι εσείς που ακούτε τον Χαϊκάλη»!

Απίστευτο περιστατικό βίας στην εκπομπή του Παπαδάκη! Ο Κασιδιάρης γρονθοκόπησε την Κανέλλη και πέταξε νερό στην Δούρου!