Έντρομος ο Νίκος Στραβελάκης στον αέρα του OPEN: «Μην πλησιάζεις άλλο, σε παρακαλώ»

Νίκος Στραβελάκης

"Σε παρακαλώ να πάτε πιο πίσω, Αντώνη" ζήτησε από τον ρεπόρτερ στον αέρα ο Νίκος Στραβελάκης

Με διευρυμένης διάρκειας δελτία, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, το OPEN καλύπτει λεπτό προς λεπτό όσα άφησε πίσω η κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία. Ο Νίκος Στραβελάκης, το Σάββατο, βρισκόταν στο τιμόνι της ενημέρωσης τόσο πριν όσο και μετά από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Κατά τη διάρκεια των ζωντανών συνδέσεων με τους ρεπόρτερ του OPEN, μάλιστα, ο έμπερος δημοσιογράφος και άνκορμαν δεν έκρυψε την προσωπική του ανησυχία για τους κινδύνους που έκρυβε το παρόν ρεπορτάζ στα συντρίμια του δρόμου στη Ζαγορά Πηλίου.

Ειδικότερα, στο τόπο της καταστροφής βρισκόταν ο δημοσιογράφος Αντώνης Τσολναράς προκειμένου να μεταδώσει όλα όσα θα κληθούν να διαχειριστούν οι κάτοικοι της περιοχής την επόμενη ημέρα της κακοκαιρίας Daniel. Όσο πλησίαζε όμως στην άκρη του κατεστραμμένου δρόμου, τόσο ο Νίκος Στραβελάκης του έκρουε τον κώδωνα της προσοχής. «Αντώνη, πρόσεξε! Εκεί ο δρόμος έχει ανοίξει στα δύο, πρόσεξε».

«Αυτό είναι τρύπα που βλέπουμε. Αντώνη, μην πλησιάσεις άλλο, σε παρακαλώ. Μην πλησιάσεις άλλο, Αντώνη, την βλέπουμε. Γιατί δεν ξέρω και πόσο είναι ασφαλές αυτό το κομμάτι του οδοστρώματος που είναι σαν καρυδότσουφλο και από κάτω έχει φύγει όλο. Μην πλησιάσεις άλλο» τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN.

«Σε παρακαλώ να πάτε πιο πίσω, Αντώνη» πρόσθεσε ο Νίκος Στραβελάκης με τον ρεπόρτερ να επιβεβαιώνει πως «είμαστε πιο πίσω, Νίκο».