Ένταση στην Tatiana Live με τον συνήγορο υπεράσπισης της «μαύρης χήρας»!

μαύρη χήρα

«Εσείς μπορείτε να την χαρακτηρίζετε όπως θέλετε αλλά έχετε την ευθύνη των λόγων σας»!

Μετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση που κράτησε πάνω από 5 ώρες, η 38χρονη «μαύρη χήρα» της Αργολίδας κρίθηκε από το δικαστήριο ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για τη δολοφονία του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η απόφαση του δικαστηρίου ανακοινώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα, μετά από περίπου τέσσερις εβδομάδες ακροαματικής διαδικασίας. Εκτός από την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, το δικαστήριο επέβαλε στην Δήμητρα Βούλγαρη ποινή φυλάκισης 18 μηνών, για οπλοφορία και οπλοχρησία.

[dfp_ads id=236982]

Η 38χρονη Δήμητρα Βούλγαρη, είχε κατηγορηθεί ότι σκότωσε με δύο σφαίρες, σε κεφάλι και κοιλιά, τον άτυχο ναυτικό με τον οποίο έχει μια κόρη, σε σπίτι φίλου τους, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας στην Αργολίδα, στις 8 Δεκεμβρίου 2014. «Δεν τον σκότωσα εγώ! Δεν είχα κίνητρο. Θα αποδειχθεί η αθωότητά μου», υποστήριζε η 38χρονη, εμμένοντας στην αρχική της θέση, ενώ πριν από περίπου έξι μήνες, προσπάθησε να ανατρέψει το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο την παραπέμπει σε δίκη.

Στην εκπομπή Τatiana Live βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης, Σπύρος Ρομποτής και η μητέρα της. Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της κουβέντας, οι τόνοι ανέβηκαν αρκετά. Ήταν όταν ο κ. Ρομποτής ανέφερε πως «Είναι άκυρη η απόφαση».

«Είναι σχόλιο δικό σας. Εγώ σέβομαι την απόφαση του δικαστηρίου. Εσείς μπορείτε να την χαρακτηρίζετε όπως θέλετε αλλά έχετε την ευθύνη των λόγων σας», παρατήρησε η Τατιάνα Στεφανίδου. «Εγώ σέβομαι όποιον σέβεται. Όποιος δεν σέβεται δεν τον σέβεσαι», συνέχισε ο γνωστός ποινικολόγος. Η παρουσιάστρια έδωσε τέλος στην κουβέντα αναφέροντας πως «Η προσωπική σας εκτίμηση στην έδρα δεν θα αλλάξει το αποτέλεσμα».