Έλληνας τραγουδιστής: «Το ότι ζω είναι θαύμα! Ψάχνω λύση με τους γιατρούς για το πρόβλημά μου»

«Άλλο χειρουργείο η κατάστασή μου δεν παίρνει»!

Για τον Γολγοθά που περνάει με την υγεία του μίλησε ο Γιώργος Δασκαλάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πλέον ψάχνει να βρει με τους γιατρούς κάποια νέα λύση για το πρόβλημά του.

Σε πρόσφατη συνέντευξη είπες πως θα χρειαστείς να κάνεις κι άλλο χειρουργείο για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις με το στομάχι σου.

Ψάχνουμε με τους γιατρούς να βρούμε μια λύση για το πρόβλημά μου. Θα χρειαστεί σίγουρα να κάνω κάτι, αλλά άλλο χειρουργείο η κατάστασή μου δεν παίρνει! Θα το κάνω σε ανύποπτο χρόνο και κανείς δεν θα καταλάβει τίποτα.

Πιστεύεις στα θαύματα;

Ναι, έτσι κι αλλιώς είμαι ζωντανή απόδειξη ενός θαύματος! Το ότι ζω έπειτα από ένα φρικτό ιατρικό λάθος είναι θαύμα. Κάθε μέρα πρέπει να ζω με φαγητό βάρους μέχρι 60 γραμμάρια. Ζύγιζα κάποτε 267 κιλά, αλλά ένα ιατρικό λάθος κατά τη διάρκεια επέμβασης για να αδυνατίσω έκανε κόλαση την καθημερινότητά μου. Ήταν πριν από δέκα χρόνια όταν αποφάσισα να αδυνατίσω και υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση, όπου μου τοποθέτησαν γαστρικό μανίκι. Σημαντικές παραλείψεις του γιατρού μου προκάλεσαν σοβαρές επιπλοκές. Ευτυχώς όμως ζω…