Ελένη Μενεγάκη – Ναταλία Γερμανού: Η μάχη για την τηλεθέαση είχε νικήτρια…

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις από τη μεγάλη μάχη του μεσημεριού...

Και έφτασε η μέρα… Ελένη Μενεγάκη και Ναταλία Γερμανού βρέθηκαν για πρώτη φορά απέναντι και μάλιστα για τρεις ολόκληρες ώρες. Οι δύο παρουσιάστριες διασταύρωσαν τα ξίφη τους και το αποτέλεσμα της μάχης αυτής δεν αποτέλεσε έκπληξη, όμως, είχε κάποιες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Με κοντινό πλάνο και από τα δεξιά της οθόνης μπήκε η Ελένη Μενεγάκη στα σπίτια των τηλεθεατών το μεσημέρι της Δευτέρας. Η «Ελένη» κατέκτησε εύκολα την πρωτιά σημειώνοντας μέσο όρο στο γενικό σύνολο 23%, με τους «NaMaSte» να περιορίζονται στο 7,1%. Ωστόσο, θα περίμενε κανείς, συγκριτικά με παλαιότερες σεζόν και με δεδομένο ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει απασχολήσει πάρα πολύ τελευταία τις lifestyle στήλες περιοδικών, τηλεόρασης και internet, να δούμε ακόμα υψηλότερα νούμερα πάνω και από το 30%. Στην τηλεθέαση ανά τέταρτο η μεγαλύτερη επίδοση της εκπομπής ήταν 29,7%. Από την άλλη, η Ναταλία Γερμανού έχασε σαφώς μεγάλο μέρος των ποσοστών που πέτυχε τη δεύτερη εβδομάδα προβολής της εκπομπής, όμως, κατάφερε να βάλει ένα φρένο και να κρατηθεί στα νούμερα της πρώτης εβδομάδας.

Στο δυναμικό κοινό που ήταν πάντα το δυνατό χαρτί της Ελένης Μενεγάκη, τα ποσοστά κινήθηκαν αρκετά πιο πάνω και η εκπομπή έκλεισε με μέσο όρο 29,7%, φτάνοντας έως και το 35,2%. Για τη Ναταλία Γερμανού, τα μηχανάκια της Nielsen κατέγραψαν το χαμηλό 6,1%.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί η μάχη αυτή κατά τη διάρκεια της σεζόν.
 
Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων