Έλενα Παπαπαναγιώτου: «Προσπάθησα να αλλάξω το τραγούδι»

Το παράπονο της πρώην διαγωνιζόμενης του The Voice

Η Έλενα Παπαπαναγιώτου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη το βράδυ της Κυριακής στο 3ο live του talent show του ΑΝΤ1. Από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψε το παράπονο της, τα οποία συνεχίστηκαν και την επόμενη μέσα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.
 
Η τραγουδίστρια δήλωσε στην εκπομπή «Με το καλημέρα»…
«Βασικά από την πρώτη στιγμή που μου έβαλε το τραγούδι μου έλεγαν πως κάποιο λόγο θα έχει, ότι μπορεί να πιστεύει σε εσένα όντως. Για εμένα όμως δεν ήταν πάνω μου για αυτό έβγαλα τα δικά μου συμπεράσματα. Μετά όταν μίλησα με την Μιχάλη βρήκα δίκιο σε αυτά που μου είπε. Μου είπε πως όταν είπα Έλενα Παπαρίζου το είπα πολύ καλά και να ακολουθήσω ποπ δρόμους. Έτσι με έβαλε πάλι σε ποπ, στον Σάκη, σε ένα πολύ όμορφο τραγούδι που όμως για εμένα δεν πήγαινε στη φωνή μου, στο χρώμα της φωνής μου.

Δεν το επέμεινα τόσο έντονα. Προσπάθησα να αλλάξω το τραγούδι. Δεν μπορούσα να παρακαλάω. Δεν γινόταν. Αφού αυτό επέλεξε αυτό έπρεπε να κάνω. Το είπα, το ένιωσα, έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό που μπορούσα να δώσω σε αυτό το κομμάτι που δεν ήταν καθόλου πάνω μου. Πιστεύω ότι είχα ένα καλό αποτέλεσμα.

Δεν ένιωσα ότι αδικήθηκα. Θεωρούσα ότι αν περάσω θα ήταν αδικία»