The Voice: Ποιοι παίκτες αποχώρησαν στο 3o Live;

Δείτε όλα όσα έγιναν στη σκηνή του δημοφιλούς show! Ποιοι κατάφεραν να συνεχίσουν;

Τέσσερις παίκτες -ένας από κάθε ομάδα- αποχώρησαν στο 3ο live του «The Voice». Πολλές ανατροπές, αμήχανε στιγμές και ωραίες ερμηνείες χαρακτήρισαν τη βραδιά…

01:13 Η Δέσποινα Βανδή αγχωμένη όσο ποτέ παίρνει τη δύσκολη απόφαση. Ακολουθώντας το συναίσθημα και όχι τη λογική, κρατάει στο παιχνίδι τον Σταύρο Χαλιαμπάλια και αποχαιρετά τον Δημήτρη Λιόλιο.

https://www.youtube.com/embed/1B_IKMqMZAk

01:11
Τελευταία και φαρμακερή… Οι τηλεθεατές ψήφισαν να συνεχίσουν στο «The Voice» η Άννα Βιλανίδη και η Παναγιώτα Καψάλη.

00:54 Ομολογώ λέει ο Δημήτρης Λιόλιος που ολοκληρώνει το διαγωνιστικό κομμάτι της βραδιάς με ένα τραγούδι που έχει πει πριν από μερικά χρόνια ο Βαλάντης.

https://www.youtube.com/embed/xpyl_1tmSCA

00:46 Οι κριτές εντυπωσιάζονται από την εξέλιξη της Παναγιώτας Καψάλη, η οποία διαγωνίζεται απόψε με το «Love like you do».

https://www.youtube.com/embed/DfYLqW4Rvjk

00:32 Ο Σταύρος Χαλιαμπάλιας με το «Μάνα μου Ελλάς» του Σταύρου Ξαρχάκου χρωματίζει διαφορετικά τη βραδιά.

https://www.youtube.com/embed/IIHfvsJypYo


00:26
Η Άννα Βιλανίδη ανεβαίνει πρώτη στη σκηνή από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή. Ερμηνεύοντας το Chandelier πραγματοποιεί την πιο ωραία εμφάνιση της βραδιάς με διαφορά από όλους τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους!

https://www.youtube.com/embed/6_X99Muousc


00:20
Η Μελίνα Ασλανίδου αποφασίζει το τρίτο πρόσωπο που θα συνεχίσει. Είναι ο Αλέξανδρος Μπαρμπούτης. Εκτός Voice μένει η Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ.

https://www.youtube.com/embed/BrG7w_mTU_c

00:17 Το κοινό ψήφισε και στέλνει στο επόμενο live τον Νεκτάριο Μαλλά και τον Ανδρέα Ελεσνίτσαλη!

00:02 Με την Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ και τον «Λύκο» ολοκληρώνεται το διαγωνιστικό κομμάτι και για την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου.

https://www.youtube.com/embed/qqDGivizWVg

23:57 Σειρά για τον Αλέξανδρο Μπαρμπούτη που και «Του έρωτα».

https://www.youtube.com/embed/5XHHiLemjiU  


23:42
Ο Νεκτάριος Μαλλάς συγκινεί με τη συγκλονιστική ερμηνεία του στο τραγούδι «Ο δικός μου ο δρόμος».

https://www.youtube.com/embed/7SmJLnP_oa4

22:32 Από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου ξεκινά το διαγωνιστικό μέρος ο Ανδρέας Ελεσνίτσαλης με την «Μπαλάντα του κυρ Μέντιου». Για την ερμηνεία του εισπράττει αρκετά καλές κριτικές.

https://www.youtube.com/embed/8QbcC4gYQk8

23:16
Ανατροπή! Ο Άκης Παναγιωτίδης μαζί με την Έλενα Παπαπαναγιώτου νιώθουν την ψυχρολουσία της τελικής επιλογής από τον Μιχάλη Κουινέλη. Ο Άκης μένει και η Έλενα αποχωρεί απογοητευμένη.
https://www.youtube.com/embed/VcQSfj-A1cI

23:13
Ο Γιώργος Λιάγκας ανοίγει τον φάκελο με την ετυμηγορία των τηλεθεατών. Η Κατερίνα Καμπανέλλη που δεν μπορεί να το πιστέψει και η Εύα Τσάχρα περνούν στο επόμενο live!

22:58 Η Έλενα Παπαπαναγιώτου πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή εμφάνιση στη σκηνή του Voice με ένα τραγούδι που έχει πει ο Σάκης Ρουβάς πολύ επιτυχημένα πριν από χρόνια, «Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου».


https://www.youtube.com/embed/EJ3XuS4JozM

22:51 Ο Άκης Παναγιωτίδης με την ιδιαίτερη φωνή και χροιά τραγουδά το «Time is running out». Το άγχος του ωστόσο είναι εμφανές και οι κριτές το εντοπίζουν. Τα σχόλια τους για τον Άκη ποικίλουν…