Έγκλημα στην Κοιλάδα: Ραγίζουν καρδιές οι γονείς του άτυχου καπετάνιου

«Χίλιες φορές να είχα πεθάνει εγώ…».

Στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη Ζήνα Κουτσελίνη μίλησαν οι γονείς του άτυχου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου, για τη δολοφονία του οποίου κατηγορείται η σύζυγός του, που έχει ήδη προφυλακιστεί.

Η μητέρα του, Χρυσούλα Λάμπρου, είπε μεταξύ άλλων τα εξής: «Τον βλέπω στον ύπνο μου και ξαφνιάζομαι, νομίζω πως είναι κάτι αληθινό. Την λυπάμαι, ήθελα να την συγχωρήσω προς χάρη του κοριτσιού, αλλά δεν μπορώ να την συγχωρήσω. Όσο σκέφτομαι τον γιο μου να βρίσκεται εκεί μέσα, πάω και λέω “είναι εδώ ο γιος μου;”. Αποκλείεται, ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω. Ακόμα δεν το έχω πιστέψει. Ζητάμε να βρεθεί η αλήθεια. Έχουμε μείνει στο “δεν ξέρω”. Χίλιες φορές να είχα πεθάνει εγώ. Αυτό λέω στον άντρα μου, η ζωή μας τελείωσε. Μέχρι εδώ ήταν».

Ο πατέρας του, Τάσος Λάμπρος είπε από την πλευρά του: «Δεν του φερόταν ωραία αυτή. Όλο το χωριό, όλη η περιφέρεια τα ήξερε. Εγώ τα ήξερα, αλλά δεν μιλούσα. Δεν τα έλεγα στον γιο μου, δεν ήθελα να του πω ότι η γυναίκα σου έτσι κι έτσι. Του τα έλεγαν άλλοι, φίλοι κολλητοί. Δεν τους άκουγε, ήταν ποτισμένο το παιδί. Νιώθω πολλές ενοχές. Γιατί όλο το φταίξιμο ήταν δικό της. Αυτή τον κατάντησε έτσι. Ένα μήνα πριν το συμβάν ήθελε να χωρίσει. Αν πήγαινε νωρίτερα στο νοσοκομείο, ίσως να ζούσε».