Έγκλημα στην Κοιλάδα: Όταν η χήρα απηύθυνε έκκληση να σπάσει η σιωπή όσων γνωρίζουν!

Τι έλεγε πριν από μερικές εβδομάδες στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη;

Η αποκάλυψη ότι δολοφόνος του καπετάνιου στην Κοιλάδα Αργολίδας ήταν η σύζυγός του, σόκαρε την κοινή γνώμη. Η 38χρονη καθηγήτρια Αγγλικών και μητέρα ενός 10χρονου κοριτσιού, ομολόγησε τη δολοφονία τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Ιουλίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «Περιέγραψε με λεπτομέρειες την αλληλουχία των γεγονότων κατά τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας. Κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού με τον 42χρονο σύζυγό της, τον πυροβόλησε με περίστροφο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή».

Αυτό που συγκλονίζει ακόμα περισσότερο, είναι η παρουσία το προηγούμενο διάστημα της Δήμητρας Λάμπρου – Βούλγαρη στο «Φως στο Τούνελ», η οποία ζητούσε να ενταθούν οι έρευνες γιατί όπως έλεγε δεν είχαν αξιοποιηθεί σημαντικά στοιχεία και μαρτυρίες.

Στην εκπομπή της 19ης Ιουνίου, η χήρα του καπετάνιου είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Αστυνομία θα πρέπει να κοιτάξει προσεκτικά ανάμεσα στους ανθρώπους που αποτελούσαν το φιλικό κύκλο του άνδρα μου. Θα ήταν προτιμότερο να έδιναν σημασία στο έγκλημα και όχι και στην σχέση του μαζί μου. Υπάρχει ένα παιδί και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα λόγια μας. Όποιος έχει να πει κάτι, να το πει επώνυμα και να καταθέσει στις Αρχές».

Σαν να μην έφτανε αυτό, η σύζυγος του δολοφονημένου είχε κάνει έκκληση να σπάσει η σιωπή όσων γνωρίζουν, ν’ αφήσουν παράμερα τις κακοήθειες και να βοηθήσουν τις Αρχές να συλληφθούν οι δράστες. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://www.youtube.com/embed/TUd4jp7pvLY