Έφυγε από τον αέρα του ΣΚΑΪ διαμαρτυρόμενος για το Big Brother

Big Brother

Χαμός για το Big Brother! "Δεν θα καθίσω στην εκπομπή, θα φύγω". - "Αυτό όλο είναι ένα σόου που κάνεις για να αναπαραχθεί".

Χαμός στον αέρα της εκπομπής Σήμερα, όταν ο δημοσιογράφος Ανδρέας Πετρόπουλος από την Αυγή, έβγαλε το μικρόφωνό του και αποχώρησε διαμαρτυρόμενος για το Big Brother. Ο δημοσιογράφος είχε πάρει μόλις τον λόγο και άφησε τους παρουσιαστές με το στόμα ανοιχτό όταν τους είπε ότι πήγε στην εκπομπή μόνο για να διαμαρτυρηθεί και να φύγει.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Πετρόπουλος είπε τα εξής:

«Θέλω προκαταβολικά να σου ζητήσω συγγνώμη. Δεν θα καθίσω στην εκπομπή, θα φύγω. Δεν είναι σόου. Είναι μια έμπρακτη διαμαρτυρία για την αναπαραγωγή της υποκουλτούρας και του βιασμού που συμβαίνει από χθες. Δεν θέλω να κάνω κανένα σόου. Δεν μπορούν να υποτάσσονται όλα στο χρήμα και στις διαφημίσεις. Σας τιμώ σαν συναδέλφους αλλά αυτό πρέπει να καταδικαστεί.

Η δημόσια συχνότητα δεν μπορεί να αναπαράγει αυτά τα πράγματα. Δεν προσβάλλω κανέναν, είναι συμβολική κίνηση. Όταν με το καλό τελειώσει όλη αυτή η ιστορία, θα είμαστε εδώ. Αυτά προσβάλλουν τη δημοσιογραφία και τη Δημοκρατία».

Η Μαρία Αναστασοπούλου σχολίασε φανερά ενοχλημένη: «Αυτό όλο είναι ένα σόου που κάνεις για να αναπαραχθεί. Ήρθες μέχρι εδώ για να έρθεις και να φύγεις; Εντυπωσιακό». Ο Δημήτρης Οικονόμου πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι είναι προσβλητική η στάση προς τους συναδέλφους του».