Έχασε τη ζωή του γνωστός chef μαζί με την οικογένειά του στη φωτιά στο Μάτι! Ανατριχιαστικό βίντεο που τράβηξε ο ίδιος λίγο πριν «χαθούν»!

Παναγιώτης Κοκκινίδης

Συγκλονίζουν οι αναρτήσεις που έκανε ο ίδιος λίγα λεπτά πριν τον θάνατο! - "Αν δεν γίνει ένα θαύμα θα καεί πολύς κόσμος"! - Τραγωδία!

Θρήνος και ανατριχίλα! Ο γνωστός pastry chef του Royal Olympic Hotel, Παναγιώτης Κοκκινίδης, έχασε τη ζωή του μαζί με την οικογένειά του στη μεγάλη φωτιά στο Μάτι! Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο ίδιος ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο από την πυρκαγιά! Τραγική ειρωνεία, στην ανάρτησή του έγραφε «Αν δεν γίνει ένα θαύμα θα καεί πολύς κόσμος»!

Η επίσημη σελίδα στο facebook, Chef’s Club of Greece – Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, αναφέρει:

«Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη θλίψη και τον πόνο μας για τον άδικο χαμό του μέλους μας Παναγιώτη Κοκκινίδη και της οικογένειας του (η σύζυγός του, η μητέρα του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους) στη θανατηφόρα πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής.
Πολλοί οι αδικοχαμένοι, πολλοί οι άνθρωποι που χάσανε τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους μέσα σε λίγη ώρα…
Εμείς όμως πενθούμε για τον δικό μας Παναγιώτη και την οικογένεια του. Ένας υπέροχος άνθρωπος με ηθικές αξίες, ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και πάνω από όλα οικογενειάρχης.
Σε όλους εμάς που τον ζήσαμε, σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε, θα μείνει αξέχαστη η καλοσύνη του που εκφραζόταν μέσα από τα μάτια του.
Καλό παράδεισο Παναγιώτη…. τουλάχιστον είσαι με την οικογένεια σου…».

Χριστίνα Λαμπίρη: «Στη γωνία του σπιτιού μας ένας άνθρωπος είχε τελειώσει! «Ήμουν μαύρη από την κορυφή έως τα νύχια»!

Μεγάλη ένταση με τον Ηλία Ψινάκη και τους δημοσιογράφους του ΑΝΤ1: «Να δείχνουμε λίγη σοβαρότητα»!

Ο ίδιος ο Παναγιώτης Κοκκινίδης, στις 17:39 της Δευτέρας 23 Ιουλίου, ανέβασε στο προφίλ του βίντεο από τη φωτιά που πλησίαζε!

Λίγη ώρα αργότερα, στις 18:19, ο chef έγραψε «Αν δεν γίνει ένα θαύμα θα καεί πολύς κόσμος». Αυτή ήταν και η τελευταία του ανάρτηση

Έμεινε 4 ώρες στη θάλασσα πασίγνωστη τραγουδίστρια μετά τη φωτιά στο Μάτι!