Χριστίνα Σούζη: Ποια είναι κατάσταση της υγείας της μετά το σοκαριστικό τροχαίο;

Χριστίνα Σούζη

Πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ και πότε επιστρέφει στα επαγγελματικά της καθήκοντα;

Σοκαριστικά είναι τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε η Χριστίνα Σούζη το απόγευμα της Τετάρτης. Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ κινούταν επί της Λεωφόρου Κηφισίας, όταν το αυτοκίνητο της ανατράπηκε και σύρθηκε με τον ουρανό για 20 με 30 μέτρα, πριν σταματήσει στο φανάρι της διασταύρωσης στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου.

«Στο νοσοκομείο είμαι ακόμα, αρκετά καλύτερα. Έχω κάνει τις εξετάσεις, δεν έχει τίποτα, μόνο το πρόσωπό μου έχει. Σίγουρα πάντως θα είμαι εδώ γιατί πρέπει να συνεχίσω την ενδοφλέβια αντιβίωση. Δοξάζω τον Θεό, τίποτα άλλο. Άγιο είχα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Σούζη λίγες ώρες μετά το τροχαίο ατύχημα.

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της και πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο;

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε η Μαίρη Αργυριάδου μέσα από την εκπομπή Breakfast@Star, η Χριστίνα Σούζη παραμένει νοσηλευόμενη και οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών την θέλουν να μεταβαίνει στο σπίτι της την ερχόμενη Τρίτη με Τετάρτη. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα κρίνουν την ακριβή ημέρα του εξιτηρίου.

Όσον αφορά την επιστροφή στα επαγγελματικά της καθήκοντα, η Χριστίνα Σούζη προβλέπεται να πει ξανά τα νέα του καιρού στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ – καλώς εχόντων των πραγμάτων – από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου.