Χρηστίδου: Δεν απάντησα στον Καμπουράκη. Δεν υπήρξε ποτέ κόντρα

Δείτε βίντεο με την παρουσίαση του θέματος από το "ΠΟΛΥ μπλα μπλα" και την απάντηση της Σίσσυς.

Η διαφωνία φαίνεται να δημιουργήθηκε γύρω από τον τίτλο στο εξώφυλλο του περιοδικού: «Σίσσυ Χρηστίδου – Παλιά σύχναζε Εξάρχεια τώρα της τη σπάει που δεν μπορεί να κάτεβει Σύνταγμα γιατί θεωρείται σελέμπριτι.»

Ο δημοσιογράφος Δ. Καμπουράκης αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή του στη δήλωση αυτή : «Χτες άκουγα μία, δεν θυμάμαι ποια ήταν, κάποια κυρία που είναι στη show biz, η οποία στη συνέντευξή της λέει : Με χαλάει που δεν μπορώ να πάω Σύνταγμα διότι είμαι celebrity.»

Μερικές ώρες αργότερα η Σίσσυ Χρηστίδου ανάβασε μέσω Twitter τα εξής:
«Λοιπόν επειδή δεν μπορώ να ακού αηδίες, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ποτέ δεν είπα τη φράση «δεν πάω σύνταγμα γιατί είμαι σελέμπριτι». Αυτό ήταν τίτλος του @Nitro_mag ως συμπέρασμα του δημοσιογράφου γιαυτό κ είναι σε τρίτο πρόσωπο. Αν είσαι δημοσιογράφος φοβάμαι πως οφείλεις να μπεις στον κόπο να διαβάσεις μία συνέντευξη πριν την κάνεις θέμα. Αυτά»

Δείτε τη όπως την παρουσίασαν στην εκπομπή «ΠΟΛΥ μπλα μπλα»:

Η ανάρτηση αυτή θεωρήθηκε ως απάντηση στον δημοσιογράφο, αλλά η Σίσσυ Χρηστίδου βγήκε στην εκπομπή «ΠΟΛΥ μπλα μπλα» και διέψευσε αυτή την κόντρα καθώς όπως είπε το θέμα «έχει πάρει μια έκταση που έχει ξεφύγει από τον δικό της έλεγχο και εμφανίζονται κόντρες που ποτέ δεν υπήρξαν και τις θεωρώ και λίγο αστείες. Δηλαδή θα διαβάζει τον τίτλο ο κύριος Καμπουράκης και θα λέει: «Ποια είναι αυτή η κυρία με την οποία έχω και κόντρα.»»

«Δεν εννοω τον κύριο Καμπουράκη και δεν τον εννόούσα ποτέ. Αυτό που είπε ο κύριος Καμπουράκης το έμαθα χτες από το tv weekend» είπε η παρουσιάστρια συμπληρώνοντας πως όσα είπε στο Twitter της αφορούσαν δημοσιογράφους και εκπομπές που παρουσιάσαν το θέμα με αυτόν τον τίτλο.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή: