Χατζηβασιλείου και… Σόι σάρωσαν την τηλεθέαση της Πέμπτης

Σεφερλής και Λιάγκας - Σκορδά κονταροχτυπήθηκαν για την πρωτιά στην πρωινή ζώνη...

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, όσον αφορά στην τηλεθέαση, μπαίνει στον 11ο χρόνο προβολής του το «Πάμε Πακέτο». Η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου, αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου, συνεχίζει να προσελκύει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με αμείωτη ένταση.

Με μέσο όρο στο γενικό σύνολο 33,1%, το Πάμε Πακέτο τερμάτισε πρώτο στη χθεσινή prime time, αγγίζοντας σε τέταρτο και το 42,6%!

Δείτε εδώ το πακέτο που συγκίνησε ακόμα και τη διερμηνέα…

Νωρίτερα, η κωμική σειρά ‘Το σόι σου» κρατούσε μαζί της το 25,9% των τηλεθεατών. Ο Alpha έχει καταφέρει με αυτό τον τρόπο,  τα βράδια της Πέμπτης, να δημιουργήσει ένα αχτύπητο τρίωρο που τον τοποθετεί κάθε φορά στην κορυφή του πίνακα της Nielsen με ιδιαίτερη ευκολία.

Κατά τ’ άλλα, στην πρωινή ζώνη έγινε χθες μια μεγάλη μάχη μεταξύ των αντιπάλων της ψυχαγωγίας. Μάρκος Σεφερλής και Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά διασταύρωσαν τα ξίφη τους και πέτυχαν… ισοπαλία. Το 23,4% του κοινού στο σύνολο προτίμησε το «Πρωινό» έναντι του 20% που είδε «Mega με μία». Αντιστρόφως, το δυναμικό κοινό έμεινε στην παρέα του Μάρκου σε ποσοστό 25,3%, ενώ Φαίη και Γιώργο είδε το 23,7%.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων