Χάρης Βαρθακούρης: «Σκέφτηκα ότι το σπέρμα μου λειτουργεί…»!

Δείτε τι λέει για τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο, τη σύζυγό του και τι ετοιμάζει με άλλους 3 γιους γνωστών τραγουδιστών

 Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στο eventful και τη Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου για τον γάμο του, την απόφαση του να μην βαπτίσει την κόρη αλλά και για την σχέση του με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο.

«Την Αντελίνα την γνώρισα 6 Οκτωβρίου και τις 10 Οκτωβρίου της ζήτησα να συζήσουμε. Μέχρι τότε δεν είχα συζήσει με καμία από τις δύο μακροχρόνιες σχέσεις μου. Δύο μήνες αργότερα μου ανακοίνωσε ότι περιμένουμε το πρώτο μας παιδί και τρεις μήνες αργότερα ανταλλάξαμε στεφάνια και βέρες».

Πως αντέδρασε όταν έμαθε ότι θα γίνει πατέρας; «Η πρώτη σκέψη όταν μου ανακοίνωσε ότι περιμένουμε παιδί ήταν ότι «Ναι! Το σπέρμα μου λειτουργεί».  Δεν είχε ποτέ σκεφτεί μέχρι τότε τον γάμο ενώ θα ήθελε να κάνει οικογένεια και χωρίς να παντρευτεί. «Δεν είχα γενικά το γάμο στο μυαλό μου. Προέρχομαι κι από έναν αποτυχημένο γάμο και εννοώ των γονιών μου. Ο πατέρας μου έκανε και δεύτερο αποτυχημένο γάμο, δεν έχω λαμπρό παράδειγμα στη ζωή μου. Ωστόσο στο δικό μου το πλάνο ο γάμος, η τελετή, όλο το κόνσεπτ δεν με απασχολούσε. Θα μπορούσα να είμαι με την γυναίκα και τα παιδιά μου και να μην έχουμε παντρευτεί. Αλλά όταν η γυναίκα μου με ρώτησε τι θα γίνει δεν είχα κανένα πρόβλημα και της είπα: «Πάμε να παντρευτούμε».

Γιατί επέλεξε να παντρευτεί στην Κωσταντινούπολη; «Έχοντας δει λίγο καιρό πριν την ταινία «Πολίτικη κουζίνα» και λέγαμε τι ωραίο μέρος που είναι και πρέπει να το επισκεφτούμε μου λέει η Αντελίνα να κάνουμε εκεί το γάμο. Παντρευτήκαμε ανήμερα των γενεθλίων μου» και συνέχισε »Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι κάποιοι θα βγάλουν εισιτήρια, θα έστελναν συνεργείο να έρθει στην Κωνσταντινούπολη να πάρει πλάνα από τον γάμο» .Ο πατέρας μου δούλευε και επειδή δεν μπορούσαν να έρθουν οι δικοί μου, αποφασίσαμε να μην έρθει κανένας, ώστε να είναι τίμιο και για τις δύο οικογένειες».

Την κόρη τους δεν την βάπτισαν ακόμη γιατί ήθελαν ο θρησκευτικός τους γάμος και η βάπτιση να γίνει το καλοκαίρι του 2011 αλλά παντρεύτηκε ο αδελφός του και δεν ήθελαν να τους «κλέψουν» τις στιγμές και επέλεξαν να το αναβάλουν. Το καλοκαίρι που πέρασε τελικά δεν έγινε γιατί ήρθε ο ερχομός του δεύτερου παιδιού τους. «Καταλήξαμε να τα βαπτίσουμε του χρόνου και τα δύο που θα είναι τριών και ενός». Ακόμα δεν ξέρουν αν θα κάνουν και τον θρησκευτικό τους γάμο. Την μεγάλη τους κόρη θα την πουν Μελωδία –Μαρία ενώ την μικρή θα την πουν Λιόνα-Κωνσταντίνα και το Λιόνα από το λιονταρίνα για είναι ζωηρή.

Τι ετοιμάζει επαγγελματικά; » Με άλλους τρεις φίλους μου τραγουδιστές ετοιμάζουμε μια παράσταση που αρχικά για 5 με 6 μήνες θα την παρουσιάσουμε στο εξωτερικό σε όλο τον κόσμο. Και όταν επιστρέψουμε σε όλη την Ελλάδα και από Σεπτέμβριο επιλεγμένες εμφανίσεις στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. »Είμαι πολύ περήφανος να πάω να χτυπήσω μια πόρτα και να πω «να σας γράψω μουσική;»

Θα έκανε οποιαδήποτε δουλειά για να ζήσει την οικογένειά του.»Επειδή είμαι γιος του Πάριο σου λέει τι ανάγκη έχει. Ο Πάριος έχει εκατομμύρια που ενδεχομένως να έχει. Εγώ δεν έχω εκατομμύρια. Τα δικά του είναι δικά του και τα δικά μου είναι δικά μου. Αλλά δεν μπορώ να πω ψέματα ότι έχω χρειαστεί τον πατέρα μου και ήταν εκεί. Αλίμονο! Ποτέ δεν μου έχει αρνηθεί βοήθεια. Αλλά είμαι περήφανος και πρέπει να φτάσω στο χείλος του γκρεμού για να ζητήσω βοήθεια»

Πώς είναι ο Γιάννης Πάριος ως παππούς; «Δεν είναι ο κλασικός παππούς. Αν του τα πάμε εμείς εντάξει αλλά εκείνος δεν θα έρθει. Μένουμε και μακριά δεν ξέρω αν αυτό είναι δικαιολογία. Στο κινητό του έχει μπροστά φωτογραφία τις κόρες μου. Φαντάζομαι είναι περήφανος. Η μεγάλη επειδή είναι φτυστή εγώ και βλέπει στην κόρη μου και την μητέρα του, ξέρω ότι είναι πολύ ευτυχισμένος. Είναι χαρούμενος που μια γυναίκα κατάφερε να μου βάλει τα δύο πόδια σε μια παντόφλα. Όποτε είναι με τα παιδιά είναι χαζομπαμπάς».

Δείτε όσα είπε

Περισσότερα latest news »