Συνελήφθησαν Γιάννης Βαρδής και Χάρης Βαρθακούρης!

Διαβάστε λεπτομέρειες...

Παρασκευή 1η Ιουνίου στις 22.00, το Laugh Attack χτυπάει και… φεύγει!

Απόψε, Παρασκευή 1η Ιουνίου η Δούκισσα Νομικού και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μας αποχαιρετούν, καθώς το Laugh Attack φτάνει στο τέλος του, ολοκληρώνοντας τις επιθέσεις γέλιου μ’ ένα ξεκαρδιστικό τελευταίο επεισόδιο!

Ο Χάρης Βαρθακούρης ξεκινάει για φαγητό με τον Γιάννη Βαρδή, αλλά παραλίγο να καταλήξουν να κάνουν ΜΠΑΜ στο αστυνομικό τμήμα!

ΜΠΑΜ όμως, θα κάνει και ο ίδιος ο Χρήστος Φερεντίνος σε μια φάρσα έκπληξη, που στήθηκε από τους συνεργάτες του!

Ο Γιάννης Βαρδής είναι επιρρεπής στις παραβάσεις… Γεγονός που αναγκάζει τους αστυνομικούς της συμπρωτεύουσας να οδηγήσουν τους δύο φίλους στο τμήμα. Η διαδρομή που ακολουθούν κάθε άλλο παρά εντυπωσιακή είναι!!!

Ακόμα, ο Οδυσσέας Σταμούλης απολαμβάνει αμέριμνος τον καφέ του. «Κατά τύχη» μια παγκοσμίου φήμης παραψυχολόγος, βρίσκεται στον ίδιο χώρο και για την αρνητική ενέργεια που νιώθει, ισχυρίζεται πως υπεύθυνος είναι ο γνωστός ηθοποιός. Αποφασίζει λοιπόν να τον προειδοποιήσει πως πλησιάζει το μεγάλο… ΜΠΑΜ!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναζητάει στον δρόμο καταζητούμενους με σκοπό να τους βάλει στην ΠΡΙΖΑ, ενώ ο Νίκος Στεργίου «πριζώνει» έναν φωτογράφο και τον βγάζει εκτός εαυτού!

Ο Μάρκος Σεφερλής μπήκε στο ΤΑΞΙ του, πήρε τους δρόμους, ήρθε στο κέφι και είπε να κάνει τον τραγουδιστή. Το πώς το πήραν οι επιβάτες του, θα το δείτε επί της οθόνης. Η τελευταία επίθεση γέλιου είναι αχτύπητη, προετοιμαστείτε γιατί ο «κίνδυνος» να δακρύσετε από τα γέλια… είναι υπαρκτός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! Η Δούκισσα Νομικού και ο πατέρας της μαζί στην τηλεόραση

Laugh Attack: Πλάκα στην πλάκα… είναι αχτύπητο!

Όσα είδαμε… στη χθεσινή επίθεση γέλιου από τα παλιά!

Μία ακόμα επίθεση γέλιου από το «Laugh Attack»!

Laugh Attack: Τι είδαμε στο δεύτερο επεισόδιο;

Δυνατό ξεκίνημα για την Δούκισσα!