Αθώος ο γνωστός ηθοποιός που κατηγορήθηκε για συμμετοχή σε κύκλωμα τοκογλυφίας!

" Με εξευτέλισαν, με καταδίκασαν χωρίς να με ξέρουν! Το παιδί μου δεν μπορούσε να πάει σχολείο"

Αβάσιμες αποδείχθηκαν οι κατηγορίες που ήθελαν τον Μιχάλη Ιατρόπουλο να συμμετέχει στην πολυμελή σπείρα που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Η συγκεκριμένη σπείρα αποκόμιζε τεράστια χρηματικά πόσα από τοκογλυφίες και άλλες παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης διαπίστωσε πως δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι ο ηθοποιός διέπραξε το αδίκημα της απλής συνέργειας στην εγκληματική οργάνωση και τον απάλλαξε από την κατηγορία.Παράλληλα, καταργήθηκε η διάταξη που του είχε για περιοριστικούς όρους, διατάσσοντας την επιστροφή των 2.000 ευρώ που κατέβαλε για χρηματική εγγύηση.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μετά το αίσιο τέλος που είχε η περιπέτεια του δεν έκρυψε την ικανοποίηση του. Παράλληλα, όμως,  μίλησε και για τις διαστάσεις που πήρε η συγκεκριμένη υπόθεση, » Ήταν ένας Γολγοθάς για μένα η χρονιά που πέρασε. Με εξευτέλισαν, με καταδίκασαν χωρίς να με ξέρουν. Έκανα κακό στην οικογένεια μου, στη δουλειά μου. Το παιδί μου δεν μπορούσε να πάει σχολείο» 

Διαβάστε ακόμα

Ηθοποιός που έπαιζε τον αστυνομικό σε σειρά συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης, αλλά…

Οι δηλώσεις του Ρόκκου για τα ναρκωτικά εξόργισαν το Πρωινό mou

Τι αποκάλυψε ο Θανάσης Λάλας για την Χρύσα Ρώπα, τα ναρκωτικά και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο;