Τι αποκάλυψε ο Θανάσης Λάλας για την Χρύσα Ρώπα, τα ναρκωτικά και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο;

Πόσα κιλά κατάφερε να χάσει; Δείτε όλα όσα εξομολογήθηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

Καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν χθες το Βράδυ ο Θάνάσης Λάλας και για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για άγνωστες πτυχές της ζωής του. Ο δημοσιογράφος κατάφερε να χάσει παραπάνω από τα μισά κιλά από όσα είχε πριν. «Τώρα είμαι 82, ενώ είχα φτάσει μέχρι τα 184!”, αποκάλυψε.

Σε ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου για τον άσχημο χωρισμό του από την Χρύσα Ρώπα, ο Θανάσης Λάλας είπε: «Η Χρύσα είναι ένα γλυκήτατο άτομο. Είναι ένας άνθρωπος που τον κρατάω μέσα μου. Του ανθρώπου που έχω αγαπήσει κι έχω κοιμηθεί μαζί του, του δίνω το δικαίωμα να βγει δημόσια να πει ότι θέλει, ότι νιώθει. Υπάρχει ένα βαθύ αίσθημα από τη Χρυσούλα για μένα και από μένα για την Χρυσούλα”.

Απαντώντας στα σχόλια που γινόντουσαν κατά καιρούς ότι οι συνεντεύξεις του με τις διασημότητες από το εξωτερικό ήταν ψεύτικες, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον Γούντι Άλεν. Όταν ο σκηνοθέτης είχε έρθει στην Ελλάδα τότε όλοι είχαν ξεχάσει αυτά που είχαν γραφτεί και του ζητούσαν να μεσολαβήσει να πάρουν και αυτοί δήλωση από τον μεγάλο δημιουργό. «Ήταν ο Κουτσογιαννόπουλος και μου λέει αν μπορούσα να πάρω με τον ΑΝΤ1 και του λέω μου υπολείπεται άλλη μισή ώρα, μπες και πάρε την ώρα μου. Θα του πω του Γούντι Άλεν να μπεις”.

Ο Θανάσης Λάλας παραδέχτηκε ότι έχει δοκιμάσει ναρκωτικά, αλλά «δεν κολλούσα σε τέτοια πράγματα”.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα latest news »