Απίστευτο! Ελληνική εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών χρωστάει 8 εκ. ευρώ!

Τι καταγγέλλουν Ρέππας - Παπαθανασίου;

Το ισχυρό συγγραφικό δίδυμο, Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου, μιλάει έξω από τα δόντια για την τηλεοπτική κρίση και για ότι «ύποπτο» οδήγησε σε αυτή, στο περιοδικό TV ΖΑΠΙΝΓΚ.

Η κρίση στην τηλεόραση

«Η ελληνική τηλεόραση δεν μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση. Εξαρτώμενη από τη διαφήμιση -από την ευρωστία δηλαδή των ιδιωτικών επιχειρήσεων- είναι φυσικό να συρρικνώνεται, αφήνοντας στο πεζοδρόμιο όχι μόνο καλλιτέχνες, αλλά και τεχνικούς και κάθε είδους υπαλλήλους που εργάζονταν εκεί…».

Οι τουρκικές σειρές

«Οι Τούρκοι έχουν καταφέρει να στήσουν ένα αξιόπιστο, αλλά και λειτουργικό σύστημα τηλεοπτικής παραγωγής -αντίθετα από μας, που δεν επενδύσαμε τα χρήματά σε οργανωμένο παραγωγικό σύστημα… Τα κάναμε αυτοκίνητα, εξοχικά κλπ. για τους λίγους που έπαιρναν αστρονομικά ποσά από την τηλεοπτική τους καριέρα».

Η εταιρεία παραγωγής και το «πάρτι» με τα λεφτά κάτω από το τραπέζι

«Όταν σήμερα υπάρχει εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών που χρωστάει 8,000,000 ευρώ, τι να πεις; Αυτό δείχνει ότι το πάρτι με τα λεφτά κάτω από το τραπέζι δεν γινόταν μόνο στις πολεοδομίες και τις εφορίες. Γινόταν εξίσου και στον ιδιωτικό τομέα. Απ' ότι φαίνεται σήμερα, δεν ήταν μόνο το δημόσιο ο χώρος του …άρπαξε να φας και κλέψε να ' χεις. Το σύστημα θέλει απόλυτη κάθαρση σε όλη του την έκταση».

Διαβάστε ακόμα:

Ηθοποιός έμεινε απλήρωτος και από τα δύο σίριαλ που πρωταγωνιστούσε!

Στο κόκκινο «Βασιλιάδες» και «Master Chef»!

Και όμως, οι ηθοποιοί μιας σειράς του MEGA πληρώθηκαν πριν ολοκληρωθεί η προβολή της!