Άννα Δρούζα: «Έχω δεχτεί πρόταση για να πολιτευτώ»

Όταν πρώτα μέσα από το Newsit δημοσιοποίησα το comeback της Άννας Δρούζα στο τηλεοπτικό τοπίο, υπήρξαν πάρα πολλά σχόλια, θετικά και αρνητικά.

Όταν, πάλι πρώτα μέσα από το Newsit, δημοσιοποίησα ότι η εκπομπή της, πριν καλά καλά κλείσει μία βδομάδα στον αέρα, σταματά, υπήρξαν ακόμα περισσότερα σχόλια, θετικά κι αρνητικά.

Η ίδια έγραψε ένα κείμενο και… εξηγούσε τους λόγους που πήρε «διαζύγιο» από τον ΣΚΑΪ. Τώρα, λίγες μέρες μετά τις ξαφνικές εξελίξεις, η παρουσιάστρια μίλησε στον Οδυσσέα Μητσόπουλο για το περιοδικό GLOW και αναφερόμενη στους λόγους του ξαφνικού «διαζυγίου» είπε πως «από την πρώτη στιγμή που βγήκα στον αέρα και με χρόνο προετοιμασίας μόνο μια εβδομάδα πριν βγω, κατάλαβα ότι ενώ είχαν δεχθεί την πρότασή μου αρχικά, μάλλον είχαν κάτι άλλο στο μυαλό τους. Αμέσως μόλις το κατάλαβα πρότεινα την ίδια μέρα μετά την εκπομπή να τους απαλλάξω από τη μεταξύ μας δέσμευση ως προς τη συνεργασία μας. Για μένα τώρα πια ό,τι κάνω έχει αξία αν δίνει χαρά σε μένα, στους ανθρώπους που το παρακολουθούν και σ’ αυτούς που δουλεύουμε μαζί για να φτιάξουμε ένα προϊόν που δίνει χαρά σε όλους μας. Ως επαγγελματίας σέβομαι το όνειρο και το όραμα που έχει κάθε άνθρωπος που διευθύνει έναν σταθμό. Αν δεν μπορώ να υπηρετήσω αυτό το όραμα πρέπει ν’ αποχωρήσω. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που χαλάνε το “πάρτι”».

Στην πρώτη συνέντευξη που δίνει μετά την αποχώρησή της από το ΣΚΑΪ η Άννα Δρούζα μιλά και για την κριτική που έχει δεχθεί, για το αν κοίταζε τα νούμερα τηλεθέασης, ενώ σε ερώτηση του Οδυσσέα Μητσόπουλου για το αν θα την ενδιέφερε να ασχοληθεί με την πολιτική, αποκαλύπτει ότι «έχω δεχτεί πρόταση για να πολιτευτώ, αλλά προτίμησα να μην το κάνω. Για μένα, η πολιτική είναι ένας χώρος θολός και διαβρωμένος. Δε λειτουργεί βάσει οραμάτων, αλλά βάσει συμφερόντων». Όσον αφορά για το πώς βλέπει το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη, η Άννα Δρούζα λέει πως «είναι μέχρι στιγμής κι αυτή μια θολή κι ακαθόριστη πρόταση. Φταίει, βέβαια, και το γεγονός ότι είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Ο χρόνος θα δείξει τις προθέσεις τους».

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό GLOW, στην οποία η Άννα Δρούζα λέει την άποψή της για πολλά που σίγουρα, για ακόμα μία φορά, θα σχολιαστούν!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Άννα Δρούζα για το πρόωρο τέλος από τον ΣΚΑΪ: «Από την πρώτη εκπομπή στον αέρα κατάλαβα…»