Άννα Δρούζα για το πρόωρο τέλος από τον ΣΚΑΪ: «Από την πρώτη εκπομπή στον αέρα κατάλαβα…»

«Το τέλος αυτής της συνεργασίας εχει απόλυτη σχέση με...» - Διαβάστε όσα γράφει η παρουσιάστρια!

Σαν βόμβα έπεσε το βράδυ της Παρασκευής η είδηση για το πρόωρο τέλος της συνεργασίας της Άννας Δρούζα με τον ΣΚΑΪ.

Μέσα από την ιστοσελίδα που διατηρεί, η Άννα Δρούζα, πριν από λίγη ώρα έδωσε τη δική της εξήγηση για αυτό που συνέβη:

«Σε καμιά τηλεοπτική πραγματικότητα μιας καθημερινής εκπομπής, σε έναν σταθμό που η συνολική του τηλεθέαση ειναι μονοψήφια, δεν ευσταθεί η δικαιολογία οτι κόβεται η εκπομπή με δείγματα τριών ημερών τηλεθέασης. Και ο πιο αφελής αναγνώστης του διαδικτύου καταλαβαίνει οτι κάποιοι άλλοι λόγοι οδήγησαν στη διακοπή της συνεργασίας μου με τον Σκάι. Οι ιθύνοντες του σταθμού γνωρίζουν οτι την Τρίτη μετά την πρώτη εκπομπή μου έθεσα προφορικά θέμα αποχώρησης.

Η επιστροφή μου στην τηλεόραση συνδυάστηκε με ένα συγκεκριμένο τύπο εκπομπής που πρότεινα και ο σταθμός είχε αποδεχθεί. Δυστυχώς, από την πρώτη εκπομπή στον αέρα κατάλαβα ότι υπήρχαν σοβαρές αποστάσεις ανάμεσα μας ως προς τη φιλοσοφία της εκπομπής.

Ευχαριστώ ειλικρινά το σταθμό και όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν και με εμπιστεύθηκαν. Κρατάω πάντα ακόμα και στις πιο σύντομες συνεργασίες μου τα καλά.

Το τέλος αυτής της συνεργασίας εχει απόλυτη σχέση με τη διαφύλαξη της αξιοπρέπειας μου έτσι οπως εγώ την εννοώ και την εκφράζω στο διαδυκτιακό boro.gr που χιλιάδες άνθρωποι εμπιστεύονται καθημερινά, πιστεύω ότι σε μια εποχή βασανιστική λόγω της κρίσης που περνάμε, χρειάζεται να κάνουμε πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε ότι είμαστε χρήσιμοι για τους άλλους».

Διαβάστε ακόμα:

Το παρασκήνιο για το πρόωρο τέλος της Άννας Δρούζα από τον ΣΚΑΪ